Fjernlager
Thrust-Bot håndholdt sex maskine

Thrust-Bot håndholdt sex maskine

Forbered dig på intense fornemmelser! Denne sexmaskine, er kompakt og genopladelig, designet på samme princip som en trykluftsbor: dens ende kan rumme en dildo eller andet tilbehør, at tilbyde dig automatisk penetration.

Sættet indeholder en oplader, det nødvendige installationstilbehør og en realistisk mellemstor dildo.


Find flere sexmaskiner Her

3.199,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 319 VIP point. Din kurv total 319 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 319,00 DKK.


Fjernlager (Leveringstid ca. 6 dage)

Yderligere information

Super lækker sexmaskine det kan tage dit sexliv til nye højder.

Thrust-Bot af LoveBotz vil give dig en penetration intensitet, som du aldrig har oplevet det før! Denne bærbare sexmaskine arbejder på samme princip som en trykluftsbor, at tilbyde dig automatiseret og rytmisk penetration med den påførte dildo.

Takket være det integrerede batteri giver denne sexmaskine en stor brugsfrihed samt en batterilevetid på op til to timer. Penetrationshastigheden kan justeres i henhold til intensiteten på udløseren af sexlegetøjet. Du vil være i stand til at nyde moderate fornemmelser, eller tværtimod særligt intense og extreme tvangs penetrationer.

LoveBotz Thrust-Bot sex maskine kommer med en realistisk gennemsnitlig størrelse dildo og alle de nødvendige installationsudstyr. Der er også et fastgørelsessystem, hvis du ønsker at bruge en dildo udstyret med et fastgørelsessystem. 

Funktioner:
- genopladeligt batteri med ladestation
- metaladapter stang
- med fleksibel dildo (TPE)
- dildo 7 cm lang, 4,4 cm diameter
- med sikkerhedskontakt
- op til 2000 rpm
- for den ekstreme sjove
sexmaskinen er lavet af ABS plast og metal.

Denne sexsav har det hele og forkæler dig på en helt ekstrem måde.

Sexmaskine håndholdt med dildo