Bull Power StrapOn Dildo

Producenter:

En blød latex strap-on dildo til både af ham og hende.

Hvis du er mand, stikker du penis ind i hullet, og din penis vil vokse i størrelse. Din partner vil elske den nye og anderledes følelse det giver. Brug altid rigeligt med glidecreme.

309,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 30 VIP point. Din kurv total 30 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 30,00 DKK.


Yderligere information

BULL POWER Strap on Dildo

En realistisk dildo med kraftige årer langs skaftet og et detaljeret hoved, som ligeledes er med til at give en naturlig og dejligt stimulerende oplevelse – og du kan med fordel tilføre lidt glidecreme for at gøre oplevelsen ekstra behagelig.

Selen med den fastmonterede dildo spændes om livet og du er nu klar til at tilfredsstille din partner. Dildoen er naturlig, hudfarvet og udført i latex. 

Denne strapon dildo er designet, så den kan anvendes af alle – både kvinde til kvinde, mand til kvinde og mand til mand. Ved hjælp af en sele kan du let spænde strapon dildoen fast rundt om livet. Og fordi straponens dildo er hul indeni, vil du som mand kunne anvende den som et penis sleeve, der gør din penis større. Det vil du helt sikkert ikke modtage nogen indvendinger mod fra din partner, som ved hjælp af dildoen vil opleve ekstra fyldig og intens stimulation.

Bull Power Strap-On er nem at rengøre og vedligeholde. Stropper kan aftages og vaskes. En stor flot penis, der vil tænde de fleste. Det anbefales, at man anvender en smule glidecreme for at give en endnu bedre glideeffekt 

Specifikationer:

Farve: hud
Materiale: latex
Længde: 15 cm
Indvendig dybde: 10 cm
Udvendig diameter: 4 cm
Indvendig diameter: 3 cm
Hofteomkreds elastikbånd med klemmelukning: 64 - 210 cm

Strap on -Bull Power Dildo