Prostatamassage  

Varer
7 varer.

 • Big boy prostata vibrator har en udformning som giver en intens følelse med de tre kugler det indvendigt skaft består af, men den har også 7 forskellige vibrations hastigheder, som gør at den kan tilpasse til lige præcis det du ønsker. Den giver en rigtig god fornemmelse indvendigt hvor den massere p-punktet, mens den udvendigt stimulere mellemgulvet for...

  569,00 DKK
 • Prostatamassage og vibrator  Perfekt anatomisk formet vibrator til stimulering af mandens "P-punkt". At stimuler Prostata giver en helt anden orgasme end man ellers oplever som mand.

  299,00 DKK
 • prostatamassage Ebony Prostate Massager er et kraftfuldt sexlegetøj, specielt designet til at stimulere det mandlige G-punkt. Inden man kaster sig ud i denne form for leg er det vigtig med det rigtige sexlegetøj til prostatamassage og en rigtig god glidecreme og så start stille ud, heller bruge lidt langer tid på det end at, det bliver en dårlig oplevelse. 

  399,00 DKK
 • Prostatamassage Rocks Off Bad Boy er en fleksibel prostata vibrator. Intens vibration (lydsvag). Stimulerer prostata og mellemkødet. eller find mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

  659,00 DKK

Viser 1 - 7 af 7

Prostatamassage

Prostata massage er både en nødvendighed, des ældre man bliver som mand, men når man samtidig kan nyde det, hvorfor så ikke gå i gang med det samme ? Man kan bruge sin finger til prostata massage, men man kan nyde det endnu mere ved at bruge et sexlegetøj. Så her kan du vælge et sexlegetøj til prostatamassage.

Prostata massage er meget populær blandt mange af jer mænd, da de stimulerer det mandlige "G-punkt" (eller P-punkt). Vi anbefaler, at du bruger en glidecreme til din prostata simulering, da dette vil give den absolut bedste oplevelse. Ved stimulation af prostata kan du nemlig opnå meget kraftige orgasmer. 

Find din favorit her og få en fantastisk sexoplevelse.

Prostatamassage med det rette sexlegetøj

Har man et mål om at opnå den lækre prostata-orgasme, kan det være en god hjælp at have det rigtige sexlegetøj til det. Prostata sexlegetøj, er designet specielt til mandens anatomi. Med det rette “værktøj”, vil det gøre det nemmere og meget mere ophidsende og uden tvivl mere stimulerende og give en langt mere behagelig oplevelse.

Mange mænd har en forkert opfattelse af G-punkt stimulering, og snyder derfor sig selv for gode oplevelser. 

Stimuler prostata med en prostata dildo

Der er noget helt specielt og yderst frækt ved en prostata dildo.

En prostata dildo vil give dig nogle fantastiske og dybe orgasmer, uden at du overhovedet behøver at røre eller stimulere dine kønsorganer.

Prostata dildoer bruges især når man også har prøvet både indvendig og udvendig prostatamassage og gerne vil tage skridtet videre. Er din partner ikke meget for, at udføre massagen, kan dildoen bruges som hjælpemiddel - der findes altså et kompromis. Brug prostata dildoen i forspillet og lad dig rive med af lysten.

prostatamassage