Electrosex  

ELECTRO SEX: Udforsk Den Elektriske Verden af Sensuel Stimulation

Vores ELECTRO SEX-kategori er dedikeret til at tilfredsstille dine behov for elektrisk stimulering og udforske den spændende verden af sensuel elektronisk leg. ELECTRO SEX er en form for seksuel stimulation, hvor elektriske impulser anvendes til at skabe intense og unikke fornemmelser i kroppen.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af ELECTRO SEX-produkter, herunder elektrodelektroder, stimulatorer og tilbehør. Disse produkter giver dig mulighed for at udforske forskellige former for elektrisk stimulering, fra mild til intens, og tilpasser sig dine præferencer og ønsker.

Varer
66 varer.

  • Dette spændende sexlegetøj er ikke forbundet med smerte, et Pinwheel er fantastisk hvis modtagerne er bilnd foldet og man så køre den let hen over kroppen og gerne på du følsomme områder.Denne udgave har 3 hjul og det betyder at den dækker et støre område og kan man veksle i mellem denne og en der er mindre eller stører gør virkningen stører. også kaldet...

    249,00 DKK
  • Lækker buttplug i glas med en meget holdbar o-ring, hvilket giver mulighed for at kunne give den ekstra gas. En af de fordele der er ved at bruge en buttplug i glas er at det er muligt at bruge den enten kold eller varm, hvilket gør at den kan være med til at give forskellige oplevelser. 

    149,00 DKK
  • Dildo With Suction Cup Med en størrelse på 13,5 cm x 3 cm er denne anal dildo et super sted at starte hvis man vil udforske nye områder. Den er lavet i 100 silikone og dens unikke form og lette bøjelighed er designet til at være super behagelig at lege med, den stimulere og massere de indvendige nerve ender.  Både til hende og ham. 

    119,00 DKK
  • Intens Anal Stimulering med Vibrator Denne silikone plug kommer med 10 forskellige vibrations funktioner der kan give et anderledes twist til legen.  anvender 1 stk. AAA batteri 

    189,00 DKK
  • Dyb Elektrisk Stimulation med 185 mm Dilator RIMBA ELECTRO SOUND / DILATOR (185 MM) er et avanceret sexlegetøj, der er velegnet til erfarne brugere inden for elektrostimulering. Udforsk de intense fornemmelser og pirrende stimulering, som denne dilator kan tilbyde, og lad dig forføre af den unikke oplevelse af elektrisk stimulering og penetration.

    529,00 DKK
  • Butt plug i stål Unik Sensation for Daring Adventurers Ikke en butt plug som alle andre. der er nemmelig et rør der løber i gennem pluggen. som gør at man kan få væsker til at løbe i gennem den. så hvis du har en fantasi om at kombener urinsex og analsex. men har svært ved det så kan det her være den frække løsning. hvis ikke du har en anal udskyller med...

    379,00 DKK
  • Geisha Anal Plug Den er godt nok fræk. En kugleformet buttplug der anbefales til nybegyndere. Den har en fodstop som gør den behagelig også ved længere tids brug. En sød lille butt plug med 2 bevægelige geisha kugler indeni. Der giver en super fræk stimulering når man bevæger sig. Den er oplagt til leg med Dominans som en del af en opgave.

    169,00 DKK
  • Butt plug med vibratorer Oplev ekstreme vibrationer med denne fantastiske stålvibrerende buttplug. Genopladelig via magnetisk USB. Butt plug der kan det hele Leveres med en praktisk fjernbetjening, så du kan styre den nøjagtige vibrationsindstilling eller puls efter din eller dine partners smag. med denne trådløde butt plug

    349,00 DKK
  • Nyd en ren og stimulerende oplevelse med vores Intim Bruser Deluxe til Bruseren. Dette fantastiske bruserhoved er designet til at tilfredsstille dine behov for renlighed og intim stimulering. Uanset om du er til kliniklege eller ønsker at opleve følelsen af at blive rengjort, er dette produktet for dig. 

    269,00 DKK
  • Denne stav er det absolutte til de, der leger med anal. Med glidecreme kan denne stav give nogle uforglemmelige øjeblikke – når metal staven langsomt varmes med kroppens temperatur. Stål pyramide med håndtag kan bruges i alle huller og oplagt til leg med kulde eller varme. Det lækre Stål er glat og optager ikke væske.

    379,00 DKK
  • Fjernlager

    Meningen med electro sex er at skabe ukontrollable muskel sammentrækninger ved hjælp af elektriske stød. Elektrochokket rammer en nerve og det giver sammentrækninger af en eller flere muskler tæt på nerven. Jo stærkere stimulans - desto større sammentrækninger.

    699,00 DKK
  • Love Shower er et lille, frækt sæt til anale eller vaginale sprøjteeventyr, som You2Toys har pakket sammen til os i denne Love Shower Anal Douche æske. eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

    229,00 DKK
  • Anal kæde i silikone Sæt med 2 bløde silikone analperler - hver streng med sin unike struktur. De er perfekte til begyndere indenfor anal. Husk at starte langsomt. Først smør ringmusklen godt med glidecreme og når den så er varmet op eftrer 5-10 min indføres perlerne forsigtigt en af gangen. Lad ringmusklen bestemme tempoet og gøre det meste af arbejdet.

    229,00 DKK

Viser 43 - 63 af 66

Hvad er Electrosex, og hvordan kan det berige min oplevelse?
   

Hey der, fremtidsorienterede eventyrer! Electrosex er en spændende form for leg, der bruger elektriske impulser til at stimulere nerveenderne. Det kan give en helt ny dimension af fornemmelser, der rækker fra lette kildrende strømme til mere intense pulseringer. Med Electrosex kan du udforske nye grænser og opleve nydelse på måder, du aldrig har forestillet dig!

 Er Electrosex sikkert at prøve?
   

Absolut! Men som med enhver ny oplevelse, er det vigtigt at tage sig tid til at lære og forstå, hvad det indebærer. Med Electrosex er sikkerhed og samtykke nøgleelementerne. Brug altid udstyret som instrueret, og kommuniker åbent med din partner om dine grænser og komfortniveau. Dit eventyr i Electrosex skal være lige så trygt, som det er spændende!

Hvordan vedligeholder jeg mit Electrosex udstyr?
   

Godt at du spørger! For at holde dit Electrosex-udstyr i topform, skal du rengøre det grundigt efter hver brug. Følg producentens anvisninger for specifikke rengøringsprocedurer og husk at opbevare dit udstyr på et sikkert, tørt sted. Når du passer godt på dit udstyr, er du klar til mange fremtidige eventyr. Klar til at tage springet ind i den elektrificerende verden af Electrosex? Vi er her for at guide dig!

Electrosex åbner op for helt ny stimulering

Electro sexlegetøj stimulerer dig med strøm i stedet for vibrationer. De giver en dybere og mere intensiv stimulering end vibrerende sexlegetøj. Electro sexlegetøj kan anvendes alene eller sammen med partner. Strøm er super lækkert når man finder den udgave der passer en. Violet Magic wand er statisk EL. og blev opfundet i starten af 1900 talte kort efter man opfandt EL.

Elektrosex - leg med elektriske impulser

I mange år troede man at man kunne kurere mange sygdomme med EL og der for lavet man Violet wand og lavet alle mulige glas til den. Der står også en udgave i fleste fysik lokaler hvor mange har prøvet at den får håret til at stritte. Der fås flere udgaver af den som kan mere eller mindre.

Så er der det der hedder tense som er lavet til muskeltræning

Og så er der e-stim som også er tens men lavet til smerte leg og giver en anden følelse end de alm. tens enheder. Til disse enheder kan man få alt muligt tilbehør til både indvendig og udvendig.

E-stim er Tens der er lavet i en BDSM udgave, det vil sige at man har lavet den mere bruger venelig og smerten er ikke helt så nappenede/skærende. Og så findes der en masse tilbehør til denne type enhed.

E-stim er egentlig et mærke. Men E-stim er SÅ dominerende på markedet at mange kalder denne type for electroleg for E-stim, men der findes også MyStim og Rimba Electro. Begge er ganske udemærket mærker, men i en anden prisklasse. De er super gode til dig som lige vil finde ud af om electro leg er noget for dig.

Hvis du er bekymret for at denne form for sex skal gøre ondt og er meget smertefuldt, så kan du tage det helt med ro. Electro sex kan være alt fra en blid og behagelig summen i underlivet, som stimulere til orgasme, til en skærende smerte. Denne form for stimulans påvirker kroppen på en helt ny og spændende måde, som du ikke oplever gennem almindelig samleje. Der er ingen tvivl om at elektro sex er et besøg værd, som du nok ikke vil fortryde.

Se meget mere i vores SM shop

Brug ikke dit elektrosex legetøj

Du er gravid, har hjerteproblemer/har pacemaker. Lad også hellere være, hvis du er dehydreret, meget træt eller føler dig små-syg. Det først og fremmest vigtigst med sikkerhed, og det skal du altid overveje, når du leger med BDSM, ligesom det kan gøres med electro sex.

Electrosex Underkategorier