Anal leg  

Velkommen til denne kategori, hvor du kan udforske en verden af intens stimulation og nydelse i analområdet. Legetøj er designet specielt til at give dig eller din partner en ekstra dimension af stimulering og tilfredsstillelse.

Varer
117 varer.

  • Satisfyer Pro Det handy design af Satisfyer Pro Penguin vil især imponerer nyankomne til sensuel solo leg med sin søde facon og enkle brug. Det buede hoved på denne trykbølge vibrator skaber uanede nye højdepunkter med 11 forskellige programmer. De genopladelige batterier gør det klar til ethvert eventyr, hvor som helst og når som helst.

    529,00 DKK
  • Tag sexlivet til nye højder med Satisfyer double joy par vibrator, da der er en app til denne model giver den endnu flere muligheder end de andre modeller. Men er stadig en fræk tilføjelse til sexlivet for både ham og hende, som kan være med til at give sexlivet et måske tiltrængt pift. Den er også vandtæt, så der er mulighed for at bruge den i badet. Og...

    449,00 DKK
  • 5 Review(s) 
    Vis varianter
    -
    Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
    1.947,00 DKK
    -
    Indgravering: Nej tak.-
    1.647,00 DKK

    Består af  The Slap The Blow The Fist The Slap er en super blød opvarmnings pisk der kan bruges over hele kroppen The Blow er en noget tunger pisk og er bedst på lidt støre muskler  The Fist er en rigtig tung pisk der er bedst på ryg og numse 

    1.647,00 DKK
  • Butt plug med vibratorer Oplev ekstreme vibrationer med denne fantastiske stålvibrerende buttplug. Genopladelig via magnetisk USB. Butt plug der kan det hele Leveres med en praktisk fjernbetjening, så du kan styre den nøjagtige vibrationsindstilling eller puls efter din eller dine partners smag. med denne trådløde butt plug

    349,00 DKK
  • Yany bækkenbundskugler fra Nalone er et helt fantastisk redskab til alle kvinder, der ønsker bedre orgasmer og samtidig minimerer de på grund af vægten risikoen for inkontinens. 

    299,00 DKK
  • Tilbud!

    Sig hej til Pixey Deluxe Magic Wand  Verdens mest kraftfulde genopladelige magic wand! Den har fem styrker som går fra 3000 RPM opp til 12000 RPM. Den nyudviklede vibrationsmotor vil give dig orgasmer som aldrig før. Denne magic wand er lavet til kropsmassager og seksuelle oplevelser.

    949,00 DKK 999,00 DKK
  • Blindfold Deluxe Sort læder maske som er foret så den bliver meget behagelig at have på. Masken holdes på plads med en elastik. Når man ikke kan se noget så er alle andre sanser meget skarper. så bare et blindfold kan give dit sex liv noget nyt.

    199,00 DKK
  • Tilbud!

     Buttplug 50 cm Buttplug i en lang udgave, hvis du elsker anal lege og Buttplug og gerne vil presses lidt er denne noget spændende. Det første man tænker er at den kan ikke være der, men jo det kan den godt. men det kræver noget træning. for det første så er der ca ø 6 cm ved soklen det er i sig selv noget.Og det stykke der sættes ind er 45 cm  en lang...

    529,00 DKK 569,00 DKK
  • Buttplug alu En metal butt plug giver dig ekstra meget variation og nydelse for pengene. Da metallet har en god vægt, vil det naturligt intensivere oplevelsen, ved at trykke på ringmuskulaturen. Det giver et naturligt pres og en stimulerende effekt ved enhver bevægelse.

    199,00 DKK

Viser 106 - 117 af 117

 Hvad er anal sexlegetøj, og hvordan kan det forbedre seksuelle oplevelser?
   

Anal sexlegetøj refererer til en bred vifte af sexlegetøj designet til stimulering af anus. Det kan omfatte anal plugge, anal dildoer, anal beads og meget mere. Ved at udforske anal stimulation kan det tilføje nydelse, intensitet og variation til seksuelle oplevelser. Anal sexlegetøj kan stimulere de mange nerveender omkring anus og prostata hos mænd, hvilket kan føre til mere intense orgasmer og eksperimentere med nye former for intimitet og seksuel udforskning

 Er anal sexlegetøj sikkert at bruge?
   

Ja, anal sexlegetøj kan være sikkert at bruge, hvis det bruges korrekt og med forsigtighed. Det er vigtigt at vælge sexlegetøj af høj kvalitet, der er lavet af kropsvenlige materialer og har en passende størrelse for din erfaring og komfortniveau. Brug altid rigelig vandbaseret glidecreme, da anus ikke naturligt producerer smøring. Kommunikation og tillid mellem partnere er afgørende, og forsigtig opvarmning og gradvis indføring af sexlegetøjet kan hjælpe med at minimere ubehag eller skade

 Hvordan kan man begynde at udforske anal stimulation?
   

Når man begynder at udforske anal stimulation, er det vigtigt at starte langsomt og gradvist. Begynd med at udforske området omkring anus med fingre eller en lille anal plug for at vænne sig til fornemmelsen. Brug rigelig glidecreme og vær opmærksom på kroppens signaler om komfort og velbehag. Kommunikation og tillid er nøglen, så tal åbent med din partner om grænser, ønsker og behov. Udforskning af anal stimulation kan være en spændende og berigende oplevelse, der kan styrke intimiteten og tilfredsstillelse i dit sexliv

Anal sexlegetøj til kvinder og mænd

Anal produkter kommer i mange spændende og pirrende former, størrelser og materialer, til både kvinder og mænd.

Hos SadistensToolbox finder du naturligvis et lækkert og stort udvalg af sexlegetøj!

Analstimulation kan være et godt supplement til "normal" sex ved blandt andet at stimulere prostata, som kan tilføje lidt ekstra til dit eller jeres sexliv. Derudover har numsehullet et utal af nerveender, som kan stimuleres for din nydelse.

Du kan få anal produkter både med og uden vibrator indbygget. Legetøjet kommer også i forskellige størrelser, så både nybegyndere og den lidt mere erfarne kvinde eller mand kan være med. 

De fleste af vores produkter er fremstillet i medicinsk silikone, som er helt uden phthalater, og som derfor er helt sikre at bruge. 

Med det rette anal sexlegetøj bliver det frække i numsen endnu dejligere. Med andre ord – det bliver røv-rart. 

Husk altid at brug godt med glidecreme for størst mulig nydelse.

Anal sexlegetøj giver dit sexliv en ekstra dimension

Det er rigtigt godt at bruge, enten når du er alene og sidder med dig selv, eller når du er sammen med din partner. Sexlegetøj til numsen kan nemlig tilføre dit sexliv en helt ny vinkel og ekstra dimension.  

Sexlegetøjet kan også bruges på samme tid, når du har sex sammen med din partner, til en dejlig, skøn double penetrering. 

Du kan også vælge at bruge dit legetøj selv til en hyggelig aften i dit eget gode selskab. Som kvinde kan du nyde godt af  I kombination med en dejlig dildo i din mis. Derved bliver du godt fyldt op både for og bag. Så forestil dig nu blot, at dit legetøj også vibrerer og pirrer på samme tid! Prøv bare at se vores store udvalg af vibrerende sex legetøj.

Når du bruger disse produkter på dig selv, kan du kan du selv tage hånd om din nydelse. For mange nybegyndere kan dette være en fordel, da de derved selv kan styre intensiteten og bevægelsen. 

Særligt hvis ikke du har prøvet analsex før, kan det være en rigtig god idé at starte for dig selv. 

Efter dine første dejlige erfaringer med det lækre analsexlegetøj fra SadistensToolbox, vil vi ønske dig tillykke – for du har nu trådt ind i en større verden! 

For mere erfarne kan det være ekstra pirrende, hvis det er partneren, som bruger sex legetøjet på dem. Det kan føles rigtig frækt, hvis du ikke selv har styringen!  

Anal leg Underkategorier