Hardcore Flogger  

I vores kategori af Hardcore Piske og Flogger kan du udforske og nyde den ekstreme stimulation og dominans, der kan tilføje en intens og pirrende dimension til dine BDSM-lege. Disse piske og flogger er specielt designet til at levere kraftfulde slag og strøg, der skaber en følelse af total kontrol og dominans.

Varer
27 varer.

  • 4 Review(s) 
    Vis varianter
    -
    Indgravering: Nej tak.-
    549,00 DKK
    -
    Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
    649,00 DKK

    Medusa er en fantastisk pisk, som på en varm krop har en super effekt, da den går dybt i musklen og giver din hud en stor smerte. Medusa , da den går dybt i musklen. Se vores andet sexlegetøj på webshoppen! 70 cm lang30 cm. er håndtag (delvist er gummibelagt - Bedre greb)Snerterne er 40 cm. lange og er af 4 mm. gummisnører.

    549,00 DKK
  • Vis varianter
    -
    Indgravering: Nej tak.-
    549,00 DKK

    Master's Whip er en stor tung pisk der primært mærkes i huden og giver smerter. Snerterne er 40 cm. skåret af kernelæder med en en tykkelse på 3 x 3 mm. En pisk det mærkes mest i huden. Håndlavet Dansk kvalitets pisk der, hvis du behandler den ordentligt, kan holde i mange år. Benyt den sammen med andet SM sexlegetøj fra vores webshop! Længde:...

    549,00 DKK
  • 5 Review(s) 
    Vis varianter
    -
    Indgravering: Nej tak.-
    449,00 DKK
    -
    Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
    549,00 DKK

    Medusa er en kort gummi pisk med snerter på 35 cm. Der er ca. 25 snerter i 4 mm. gummisnøre. Gummipisken er super nem at bruge, og den kræver ikke ret meget plads. Perfekt til en opvarmet numse...som alligevel behøver lidt slag! Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gasmasker eller gagballs! Længde: 50cmHåndtag: 15cm

    449,00 DKK
  • 5 Review(s) 

    Den Nihalede Gummipisk har 8 kraftige gummisnerter. En meget spændende gummipisk, som med sin megen tyngde, giver en endefuld ud over det sædvanlige. Kan benyttes af både nye og erfarene indenfor området. Kan både bruges til mænd og kvinder, til en smæk som nydelse eller som straf. Giver en intens oplevelse og bør benyttes med vores andet sexlegetøj som...

    449,00 DKK
  • 5 Review(s) 
    Vis varianter
    -
    Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
    599,00 DKK
    -
    Indgravering: Nej tak.-
    499,00 DKK

    The Cutter pisk hedder denne pisk, fordi den skærer i huden. Men kun lige i overhuden og på en meget varm numse. Giver en behagelig følelse for din slave, samtidig med at den giver en en god optakt til den videre leg! Et fantastisk redskab til de mere ekstreme SM-brugere! Kan med fordel benyttes med vores andet pisk og sexlegetøj!

    499,00 DKK
  • Vis varianter
    -
    Indgravering: Nej tak.-
    399,00 DKK
    -
    Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
    499,00 DKK

    Easy Heat er en gummi pisk med en god tyngde, hvilket vil sige, at den går i musklen, men som de fleste gummipiske bider den også lidt i huden. En lidt mere pladskrævende pisk, der kan give meget glæde i lang tid. Også denne pisk er lavet på eget værksted af erfaren bruger, så kvaliteten er utroligt høj, ligesom med vores andet sexlegetøj! Benyttes med...

    399,00 DKK

Viser 22 - 27 af 27

Hvem er det der har brug for en hardcore pisk?
   

Det er dig som gerne vil tage endnu et skridt i at være ond på den fede måde, og som trænger til at finde noget nyt og mere intens at bruge på din bund. Og selv med de hardcore piske er der forskellig grad af hardcorehed.

Hvad er en Hardcore Flogger?
   

En Hardcore Flogger er et BDSM redskab, der ofte bruges til spanking eller piskning. Den består typisk af et håndtag og flere læder- eller stofstrimler. Denne type flogger er kendt for sin intense fornemmelse og er ideel til dem, der søger en mere hardcore oplevelse.

Hvordan bruger man en Hardcore Flogger?
   

At bruge en Hardcore Flogger kræver kommunikation og tillid mellem dig og din partner. Start blidt og gradvist øg intensiteten. Husk altid at sikre, at du og din partner er komfortable og trygge. Det er vigtigt at ramme områder, der er dækket af muskelvæv som balder eller lår og undgå mere sårbare områder.

Hvilke Hardcore Floggers anbefaler I?
   

Har vi mange forskellige Hardcore Floggers at vælge imellem. Et populært valg er vores "Black Leather Hardcore Flogger", som er både robust og elegant. Med dens lange læderstrimler og solide håndtag er det et fantastisk redskab for enhver BDSM-entusiast.

Hardcore pisk og flogger 

 Flogger og piske er flogges der er for den noget mere øvede og vi har flere piske der kan bruges på den hårde måde. Så både giver og modtager er presset til grænsen.

Hvornår er en pisk hardcore ja det er den når modtageren har svært ved at tage i mod den. her har du mulighed for at finde lige den pisk der passe til det du gerne vil. det er typiske også de piske der kræver lidt mere at den der holder pisken. man skal øve sig og det tager noget tid, det er en rigtig god ide at deltage i Workshops osv for at bliver rigtig hardcore med en pisk.

Når man gennem længer tid har øvet sig i at bruge en pisk og teknikkerne er ved at være der, så får man lyst til at prøve noget der er mere hardcore. og i starten er det typisk en pisk der kan noget andet end det man ellers bruger, så leger man meget med hudsmerte kunne det være noget med muskel smerte og omvendt, og så udvikler det sig der fra. En af de ting så mange kaster sig over når det skal være mere hardcore er blod og her har vi natuligvis lavet et par stykker der kan få det til at bløde men også kun lige. 
det kunne også være noget der går dyber end det man normalt bruger.
Jeg vil altid anbefale ikke at gå for hurtig frem sådan man løber tør for muligheden for at finde en pisk der kan mere af det man gerne vil ha. med tiden kan man bare ikke laver dem mere hardcore. 

Danmarks største udvalg i lede piske og flogger 

Om det er en stor tung læder pisk der virkelig trykker musklen flad eller der er en der river i huden eller måske skære hul i huden.

Der kommer også til at være to håndspiske, men fælles for dem alle er at de er håndlavede på vores værksted af en erfaren sadist der ved hvordan man bruger redskaberne.

Det er ikke sådan at hvis man ikke er helt så erfaren at man så laver skade med de her floggers, men jeg vil anbefale at man starter stille ud og går forsigtig ud.

Men alt til en god ende fuld og smæk i numsen.

Som tiden går og man har leget med piske og flogger i noget tid oplever man at oplevelsen ikke er så kraftig som tideliger og man skal bruge mere og mere kraft på at op når den samme virkning som tideliger. og det betyder at du skal kunne mere og mere og dit SM udstyr skal kunne mere. det er her de lede piske kommer ind i billedet.

Alle disse piske der er håndlavet, piske til lige det formål du synes der er frækt finder du hos Sadistens Toolbox som er Danmarks førende specialist i SM udstyr.