Bondage Krog 40mm

Bondage anal Krog 40mm ( analkrog )

Reference:

359,20 kr.

Anal krog

En lækker stål krog med en 40 mm kogle for enden og en ring i den anden ende. det er super frækt at smør den ind i en god glidecreme og sætte den op og gøre et reb fast i ringen for så at gøre den anden ende fast til hårdet eller et halsbånd, så vil man ved en hver bevægelse kunne mærke krogen, man kan naturligvis også gøre den fast til en krog i loftet osv.
Det er helt sikkert at..

Antal

Anal krog og leg med hjernen

Det er helt sikkert at en analkrog vil gøre at den underkastet vil havde nemmere ved at holde fokus på underkastelsen, fordi det for mange vil være grænseoverskridende 

der vil hele tiden være fokus på krogen hvis den er bundet fast til hår eller halsbånd.så ved en hver bevægelse vil man kunne mærke analkrogen. 
selve krogen er lavet i kobber rør som gør at røret bøjeder før den kommer til at lave nogen form for skade. så man kan godt spænde det lidt ud.

Anal krog for begynder 

jeg ville starte med en anal krog med en lille kugle som denne sådan man ikke skal kæmpe for meget med at få den ind og ud. Inden man såtter den op er glidecreme en rigtig god ide, og så smører det rigtig godt ind hvis man også er ny med analsex og bruge tid på at modtagerne kan slappe af og give slip.
Når den sidder der og man skal gøre den fast er en reb en god ide og om man så vælger at gør det fast i halsbåndet eller i håret, som er den svære løsning at få det bundet sådan det holder i hårdet. men elles ville jeg bruge et dobbelt reb som jeg så køre op over hver skulder ned foran og rundt om brystkassen. det er ret nemt at få til at holde. 

Anal krog og Bondage 

Sammen med Bondage er en anal krog helt fantastisk, man kan lave en masse spændende bindinger  hvor en anal krog passer ind. 

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: