BallGag Classic silikone

Oplev en verden af sensuel underkastelse med BallGag Classic Silikone, den perfekte BDSM gagball til frække lege. Justerbar og behagelig at have på. Udforsk vores SM Shop for flere spændende produkter.

219,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 21 VIP point. Din kurv total 21 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 21,00 DKK.


Yderligere information

BallGag Classic Silikone - Sensuel Underkastelse med Behagelig Gagball

Træd ind i den fortryllende verden af BDSM og sensuel underkastelse med BallGag Classic Silikone. Denne silikone gagball er mere end blot et erotisk redskab; den er nøglen til at udforske dine vildeste BDSM fantasier og opleve en ny dimension af spænding og sanselighed. Selvom den er lille, er den designet til at skabe en dybt intens og pirrende oplevelse, der går ud over det fysiske.

Behagelig og Tilpasselig til Langvarig Nydelse

BallGag Classic Silikone imponerer ikke kun med sin frække funktion, men også med sin ekstreme komfort. Kuglen er lavet af silikone, hvilket gør den blød og behagelig at bide i. De bløde og justerbare stropper sikrer, at gagballen kan tilpasses, så den passer perfekt til dig eller din partners behov.

Med denne behagelige gagball er der ingen hindringer for at nyde den i lang tid ad gangen, og du og din partner kan udforske timevis af pirrende leg uden ubehag.

Justerbar til de Fleste Størrelser

BallGag Classic Silikone er designet til at imødekomme de fleste størrelser. Den kan justeres med en omkreds, der spænder fra 37 cm til 54 cm, hvilket gør den egnet til en bred vifte af brugere. Kuglens diameter på 45 mm sikrer, at den altid passer perfekt i enhver mund.

Nem at Rengøre og Elegant Sort Design

Denne gagball er ikke kun praktisk og komfortabel; den er også stilfuld med sit flotte sorte design. Silikoneoverfladen gør det nemt at rengøre og vedligeholde, hvilket gør BallGag Classic Silikone til et pålideligt redskab til dine BDSM-lege.

Besøg vores SM Shop for at udforske dette fantastiske produkt og vores udvalg af gagballs og andre spændende BDSM-tilbehør. Med BallGag Classic Silikone kan du tage dine erotiske lege til nye højder og opleve sensuel underkastelse som aldrig før. Køb den i dag og begynd din rejse ind i den fortryllende verden af BDSM og erotisk underkastelse.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    BallGag Classic silikone

    BallGag Classic silikone

    Oplev en verden af sensuel underkastelse med BallGag Classic Silikone, den perfekte BDSM gagball til frække lege. Justerbar og behagelig at have på. Udforsk vores SM Shop for flere spændende produkter.

    Skriv din produktanmeldelse