Vac-U-Lock Mouth Gag

Producenter:

Ball gag med mange muligheder 

Til det kendte Vac-u-lock system. det vil sige at alt der passer til vac-u-lock kan passe på. det bliver en helt ny leg med ball gags 

449,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 44 VIP point. Din kurv total 44 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 44,00 DKK.


Yderligere information

Ball gag til Vac-u-Lock

Hvis du er på udkig efter en ball gag, der giver dig mulighed for at udvide dine BDSM-lege med ekstra accessories, er denne ball gag med udvendig Vac-U-Lock den perfekte løsning.

Ball gagen har en justerbar rem, som sikrer en komfortabel pasform og kan tilpasses til forskellige hovedstørrelser. Gagen har også en kugle i høj kvalitet, som sikrer, at din partner ikke kan tale eller lave unødvendig støj.

Det unikke ved denne ball gag er den udvendige Vac-U-Lock funktion. Det betyder, at alle produkter til Vac-U-Lock systemet let kan påsættes gagen, hvilket åbner op for en verden af ekstra følelser og fantasier i jeres lege.

Materialet på denne gag er blødt og behageligt for munden og kan bruges i lang tid ad gangen, såfremt produktet renses og vedligeholdes korrekt.

Hvis du vil udforske nye spændende ting i dine BDSM-lege, vil denne ball gag med Vac-U-Lock åbne op for uendelige muligheder. Det er nemt at justere og bruge, hvilket gør den perfekt til både nybegyndere og erfarne BDSM-entusiaster. Så køb denne ball gag og oplev en helt ny verden af nydelse.

Vac-U-Lock Mouth Gag - Justerbar Gag med Vac-U-Lock Systemet

Tag dine bondagelege til et nyt niveau med vores Vac-U-Lock Mouth Gag. Denne justerbare gag er designet til at give dig mulighed for at skabe dine egne unikke og kinky oplevelser.

Gag'en er lavet af kvalitetsmaterialer, der er sikre at bruge og nemme at rengøre. Den justerbare rem sikrer en behagelig og sikker pasform, så du kan nyde legen uden ubehag.

Det særlige ved denne gag er det innovative Vac-U-Lock system. Det giver dig mulighed for at tilføje forskellige Vac-U-Lock-tilbehør, såsom dildoer eller buttplugs, til gag'en. Dette åbner op for en verden af muligheder, hvor du kan tilpasse legen efter dine præferencer og fantasier.

Skab dine egne kinky oplevelser

Du kan vælge forskellige størrelser, former og materialer på Vac-U-Lock-tilbehøret, alt efter hvad der tænder dig mest. Uanset om du ønsker at udforske oralsexfantasier eller ønsker at tilføje anal stimulation til legen, kan du nemt gøre det med Vac-U-Lock systemet.

Vores Vac-U-Lock Mouth Gag er perfekt til både erfarne bondageentusiaster og nybegyndere, der ønsker at udforske nye former for nydelse. Uanset om du ønsker at dominere eller blive domineret, vil denne gag tilføje en ekstra dimension af spænding og intensitet til dine legende stunder.

Tag kontrol over din kinky leg og udforsk nye horisonter med vores Vac-U-Lock Mouth Gag. Kombiner den med dit foretrukne Vac-U-Lock-tilbehør og skab en helt unik og spændende oplevelse. Lad dine fantasier blive virkelighed og nyd den intense nydelse, som denne gag kan give dig.

Du finder flere gag her

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Vac-U-Lock Mouth Gag

    Vac-U-Lock Mouth Gag

    Ball gag med mange muligheder 

    Til det kendte Vac-u-lock system. det vil sige at alt der passer til vac-u-lock kan passe på. det bliver en helt ny leg med ball gags 

    Skriv din produktanmeldelse