Bondage Tilbehør  

Varer
16 varer.

 • Bondage Ring med BDSM logo Stålring med BDSM logo til legen med reb, der sættes en krabin fast i ringen som så gøres fast i loftet, når man så binder bunnyen og som han h*n hængt op køre man rebene op i genne ringen for at holde styr på dem sådan at de ikke kommer til at ligger ind over hinanden, og du hele tiden kan bruge lige det reb du ønsker. Ø 23 cm

  499,00 DKK
 • Sikkerheds saks  Denne saks er den perfekte saks at have under en bondage/BDSM session. Den er med afrundet spids, så den kan bruges tæt på huden uden at skade eller såre.

  99,00 DKK
 • 10 meter behandlet hampreb i 6 mm. tykkelse - og det er klar til brug.  Velegnet til bondage og anden fiksering.

  149,00 DKK
 • Jute reb 8 mm og 8,0 meter lang. Jute fibre er fremstillet af planter i Corchorus slægten. Jutereb har meget lignende egenskaber som hamp reb, selvom det er lidt lysere, glattere, og har en anden lugt. Jute reb er det mest almindelige reb, som anvendes til shibari i Japan. Rebet er klar til brug og kan benyttes sammen vores håndlavede piske eller andet...

  139,00 DKK

Viser 13 - 16 af 16

Bondage reb

Er I nybegyndere inden for bondage, og vil I gerne prøve noget bondage udstyr i den lidt lettere ende, kan I med fordel starte med et blindfold. I kan også prøve nogle af vores manchetter, der er behagelige at have på og ideelle til nybegyndere.

Hvis I derimod allerede har stiftet bekendtskab med bondage udstyr og ønsker at prøve noget i den lidt hårdere ende, har vi gags og halsbånd, der i høj grad kan bruges i en kinky BDSM-leg til at fastslå, hvem der er Dominant eller Domina, og hvem der er den underdanige.

Reb til bondage - hvad skal du vide

Generelt findes der tre former for bondageudstyr, der kan finde anvendelse fra de helt blide fastgørelseslege og til den lidt mere hårde bondage, der ligger lige på grænsen til rigtig BDSM. Det drejer sig om:

 • Fastgørelsesudstyr som reb, tape og diverse bælter og manchetter
 • Sansefrarøvelsesudstyr som blindfolds, gags og ørepropper
 • Pirrings- og smertefremkaldende udstyr som brystvorteklemmer, skamlæbevægte, piske og lignende

Alle tre typer bondageudstyr findes i blidere og hårdere versioner, ligesom graden af intimidering og nedværdigelse kan variere.

Her kan du se vores sortiment indenfor reb til bondage + diverse tilbehør. Prøv for eksempel vores hampereb, som har særligt gode kvaliteter når det handler om bondage.

Bondagereb til den dominerende leg

Bondage forbinder man typisk med legen med reb. og så snart man begrænser legen med reb så vil modtageren opleve at h*n bliver Domineret. Men en manchet der bliver gjort fast til en seng er også Bondage. men kan også lave Bondage mentalt og her bruge man virkelig Dominansen.
Bare det at man binder hænderne sammen. og så begynder at vikle et reb rundt om bunden, vil bunden føle sig domineret, og kan man så komme afsted med at skubbe og trække lidt sammen med. holde nede osv så vil Dominansen rigtig træde frem