Opvarmer og opstarts piske  

Varer
19 varer.

 • Tilbud!

  Ophæng der passer til vores piske. og den passer til alle tre størrelser håndtag. kan hænges op på en stang eller sættes i et bælte.

  99,00 DKK 149,00 DKK
 • Intimepisk der kan lidt mere  Pisken går rigtig godt sammen med den lange intime pisk som bruges som opvarmer og denne som den lidt tunger man bruger efter huden er varm, den kan naturligvis også bruges intimt men man skal være obs på at den er tung i slaget.

  299,00 DKK
 • Tilbud!

  Skind pisk til opvarmning  Gammel engelsk Herre værelse er med denne opvarmer pisk taget med i spankings rummet.  Pisken har er mange snerter, der er tyndt skåret og det giver en blød og lækker men effektiv pisk. Der er dejlig og nem at svinge med, men også dejlig for modtageren og den giver hurtig varme i kroppen. En pisk der giver en god varme og så er...

  449,00 DKK 499,00 DKK
 • Denne flogger er en god begynder og opvarmer pisk, som giver en lidt prikkende fornemmelse uden at det gør for ondt. Den kan noget som ingen af vores andre piske kan, den er meget pirrende. Denne flogger består af en masse lange, tynde snerter, der gør at den kan bruges flere steder på kroppen. På numsen er den meget mild, men hvis den bruges på de lidt...

  499,00 DKK
 • En fin og lidt anderledes pisk! Pisken er lavet på hestehår som stikker dejligt mod huden når den anvendes og håndtaget er delvist belagt med gummi for et bedre greb.Du skal forudse at den fælder dog mest i starten. og hårende vil med tiden knække når man bruger den. men det tager nogle år inden den er slidt op.

  499,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  1.947,00 DKK
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  1.647,00 DKK

  Består af  The Slap The Blow The Fist The Slap er en super blød opvarmnings pisk der kan bruges over hele kroppen The Blow er en noget tunger pisk og er bedst på lidt støre muskler  The Fist er en rigtig tung pisk der er bedst på ryg og numse 

  1.647,00 DKK
 • En dejlig skind pisk. Snerterne er kileformede og ca. 30 cm lange. Håndtaget er ca. 20 cm.

  549,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  649,00 DKK
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  549,00 DKK

  Super opvarmer Fantastisk opvarmer pisk det kan noget helt andet end dem man kender.

  549,00 DKK
 • The Hug er en omklamrende pisk . Den længste flogger vi laver. Pisken kræver lidt plads pga dens længde men netop længden gør den spændende.

  399,00 DKK

Viser 1 - 12 af 19

Opvarmerpisk, opstarts pisk / Flogger 

Piske vi anbefaler

En pisk er ikke bare en pisk; alle vores piske er håndlavede på vores værksted. Og det betyder at de alle sammen er lavet til et eller flere formål og i denne kategori er det piske der kan varme hunden eller musklen op så man får en god start på legen.

En læder pisk er et rigtig godt valg når man skal varme op eller en læder flogger som de også kaldes, et af de foretrukkende områder at piske på er numsen og skal man varme numsen op er det en god ide at starte på den tykkeste del af musklen og lade den blive varm først.

En af de nye opvarmer piske er denne Miss Green. Det er en mega fed opvarmer, der er super nem at bruge og de fleste modtagere elsker følelsen af den pga. de mange tynde snerter der giver den den en lækker følelse.

Opvarmer piske / Flogger 

Jeg bruger for det meste et slag hvor jeg når pisken rammer huden så giver jeg ikke pisken mere fart på den måde forplanter smerten ikke sig, og trafsikkerheden er nemmer når man ikke ligger så meget kraft i det. har meget fokus på hvor snert enderne rammer sådan de rammer det samme sted hver gang, jeg vælger en flogger der er nem at styrer sådan jeg ikke skal bruge så meget fokus på floggeren og man bruge mere fokus på at læse modtageren. læse kropsprog og være sikker på at hun er med hele vejen. og så jeg kan tilpasse mine slag i kraft.

Man er opvarmet når huden er rød og varm det tager i mellem 10 og 15 min. tager det længer tid vil jeg anbefale at slå med lidt støre styrke. Hvis modtagerne vrider sig og piver så er man nok gået for hurtig frem med for stor styrke.

Når man skal købe en pisk skal man købe en hvor man tænker at den har jeg lyst til at bruge. Opvarmning er vigtig både for top og bund og den helt rigtige pisk kan gøre det til en fræk oplevelse.

Vi ved alle hvor vigtig opvarmning er og her snakker vi ikke kun den fysiske del som modtageren oplever, altså den som giver varme i huden og såtter gang i produtionen af endofiner og dopamin. Men også den opvarmning som toppen får i armen. og det vigtigste den man får sammen. Den stemning som opvarmningen skaber og man sammen finder frem til den gode leg.

Opstarts pisk / Flogger 

Jeg bruger en opstartspisk som en del af et mindfuck, forstået på den måde at jeg vil forsøge at påvirke modtageren metalt, en rigtig led pisk vis modtageren den og indiker at man kan finde på at bruge den pisk som opvarmer, det ville jeg gøre ved at ligge den og kun den sammen med manchetter og blindfold og så lade fantasien overtage opgave. når legen så starter vil jeg nok bruge noget andet til lige at få gang i det.
nogle lege kan man med fordel gøre noget lidt andet end det man plejer, og der med bruge en anden opstartspisk her kræver det lidt teknik sådan at modtageren ikke giver op inden man kommer til det sjove 

Hvorfor skal man varme op når man smækker?
   

Det skal du for at gøre din bund varm, og derved gøre at de kan holde til meget mere

Hvad skal jeg vælge hvis jeg vil være godt fra start ?
   

Så skal du have orgasmesættet, hvor du kan komme rigtig langt bare med dette

Hvordan kommer jeg i gang med SM?
   

Det gør du ved at købe en af vores lækre piske, og så kan du tage i Kink Club og lære at bruge den