Piske til overfladesmerte  

Varer
16 varer.

 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  399,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  499,00 DKK

  Easy Heat er en gummi pisk med en god tyngde, hvilket vil sige, at den går i musklen, men som de fleste gummipiske bider den også lidt i huden. En lidt mere pladskrævende pisk, der kan give meget glæde i lang tid. Også denne pisk er lavet på eget værksted af erfaren bruger, så kvaliteten er utroligt høj, ligesom med vores andet sexlegetøj! Benyttes med...

  399,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  399,00 DKK

  Easy Heat er en kort kærnelæder pisk med snerter på 35 cm. Det er snerter som er skåret af kærnelæder i 4 x 4 mm., hvilket vil sige, at den er lavet til smerte i huden. Kan med fordel benyttes sammen med vores gagballs eller gasmasker, for at gøre legen i soveværelset eller kælderen lidt sjovere! Længde: 50cmHåndtag: 15cm

  399,00 DKK
 • Tilbud!

  Redhead har 100 røde snerter. Denne gummi pisk bør være en del af alle SM-hjems SM-udstyr. Denne pisk er til forkælelse og giver en god oplevelse for begge parter. Pisken kan bruges  over hele kroppen Kan med stor fordel benyttes sammen med vores gagballs eller masker, som også findes på vores sex shop! Pisk som alle kan bruge

  299,00 DKK 399,00 DKK
 • Red Devil er en pisk der efterlader smerten i huden. Pisken kan en del mere end man lige tror. Den efterlader en lille smerte i huden og er let at benytte i SM-legen. Den er derfor ideel til nye udforskere i SM-verdenen, men kan også sagtens benyttes af erfarene. Pisken kan med stor fordel, bruges sammen med vores masker eller gagballs, for bedre effekt!

  249,00 DKK

Viser 13 - 16 af 16

Håndlavede piske og flogger til overflade smerte

Nogle tænder på overflade/hud smerte og andre på muskle smerte. I denne kategori har vi fokus på overflade/hud smerten. hvad er overflade smerte. det er lidt som at slå med en flad hånd på den bare hud, det giver en sviende fornemmelse som for mange kan være svær at arbejde med.

Håndlavet Piske og flogger 

Alle vores piske er håndlavede på vores værksted og de er alle lavede med fokus på et eller flere områder.

Piske der udløser hudsmerte et typisk en let pisk eller flogger som de også kaldes. Og slaget man bruger i den forbindelse er lidt som et opvarmer slag dog kan man med fordel trække lidt i slaget så pisken trækker lidt i huden. En hud smerte pisk er typisk lavede at kernelæder eller gummi og det bider eller brander i huden og giver den fantastiske hud, eller overflade smerte.

Overflade/hud smerte kan være svært for mange at arbejde med og man kan der for give modtageren god tid i mellem slagene til at tage slagende ind. Bruger man gummi piske skal man være obs på at gummi kan trække lidt af huden af så efter en del slag får man fornemmelsen af at man er lidt hudløs.

Få de rigtige piske til den rigtige leg, men pas på der ikke kun handler om piske.

En ting er at det gør ondt, men det skal også gøre onde på den rigtige måde. Her snakker vi hud smerte og den har også flere udgaver. en af dem er den der føles som en lussing der giver en svige i huden eller den dybere fra håndklædet der svirper. Gumme giver en type smerte og læder giver en anden. og der er også stor forskæld på om det er tykt eller tyndt.

Piske og flogger der gør ondt i huden.

Det at et slag gør ondt i huden og svir kan for mange være svært at arbejde med og gør at man skal kæmpe en del, det kræver også end del af den der svinger pisken, man skal være meget bevist om det tempo man slår i sådan det ikke går for hurtig og modtageren har mulighed for at at arbejde med smerten i mellem slagene, og at man heller ikke slår for langsomt sådan modtagerne kommer til at kede sig. men hvis man øver sig i at læse kropskrog så vil det gøre det nemmere at finde det rette tempo når man pisker. 
Og det vil gøre oplevelsen for begge parter bedre, og så er der naturligvis noget teknik med pisken man med fordel kan lærer.

Hvad er overflade smerte?
   

Overfladesmerte er når det gør mest ondt i huden, og det giver en lidt sviende og brændende smerte

Hvilket materiale er godt til overflade smerte?
   

Det er gummi og PVC, som mange af vores piske til overflade smerte er lavet af.

Hvor kan man købe de bedste piske til overflade smerte?
   

Det kan du her hos os hos Sadistens Toolbox, og vi har et stort udvalg.