Halsbånd til sex. Se guiden til fræk sex med halsbånd her.

Sådan køber du et BDSM halsbånd

Halsbånd er et visuelt symbol på underkastelse og kontrol, og er ofte brugt som sexlegetøj i soveværelset (eller i fetish miljøet/klubber!) hvor den underdanige og Dominerende partnere angiver deres position indbyrdes ved at den underdanige bærer halsbånd. Halsbånd kan også være praktiske, ofte med D-ringe til at fastgøre snore eller kæder med f.eks. intimklemmer.

Et af de spørgsmål, vi ofte får stillet her på Sadistens Toolbox og på Erotic in Motion Shop er "Hvordan køber man et BDSM halsbånd?" Denne guide har til formål at besvare alle de spørgsmål, du må sidde med.

Hvordan måler man et halsbånd
For at få dit kommende halsbånd til at passe perfekt afhænger det af to faktorer: måling og fastgørelse.

Før du køber et halsbånd, skal du bruge et fleksibelt målebånd (ligesom dem skræddere bruger) for at finde ud af omkredsen af ​​din hals, omkring den bredeste del. Dette vil normalt være omkring en tomme over dit kraveben og det er her den nederste del af kraven vil sidde.

Noter denne måling, og sammenlign det med de maksimale og minimale størrelser på produktsiden. Hvis din hals måling passer komfortabelt indenfor de anførte størrelser, så er dette er halsbåndet for dig! Hvis din størrelse ikke er angivet på produktsiden, eller du er næsten inden for de nævnte størrelser, kan det være bedre at finde en på siden og finde noget, der giver en bedre pasform. Nogle af de halsbånd vi fører, producere vi selv, så der skal du blot skrive det til os, så vil halsbåndet blive produceret i din størrelse. Se evt disse to.

Halsbånd smalt Halsbånd Læder

Typer af Halsbånd
Rækken af ​​halsbånd derude er helt enorme og Sadistenstoolbox.dk laver også selv nogle, hvor du selv kan have indvirkning på udseendet. Ring eller skriv, så kan vi sammen finde frem til det perfekte halsbånd til dig.
Det bedste sted at starte er ved at overveje, hvad du vil bruge dit halsbånd til. Du ønsker måske et til rollespil, eller du kan være en fan af pet-play. Uanset hvad, vil dine ønsker er til et halsbånd, der passer til scenen og dit humør.

Her er en nem oversigt over de vigtigste typer af halskraver på markedet:

slave halsbånd

Slave Halsbåndet
Et slave halsbånd er normalt lavet af gummi eller læder og har et spænde eller velcro lukninger på bagsiden. Det, der gør dem 'slave' halsbånd er det indbyggede O-ring eller D-ring til fortil. Dette giver dig mulighed for at vedhæfte manchetter, reb eller kæde for en passende underdanigt udseende!

Vi forhandler disse, Halsbånd.

Halsbånd med klemmer

Klemmer og Halsbånd
Et klemme og halsbånd’s sæt er en fantastisk måde at eksperimentere med mere fetish-drevne side af halsbåndet. Fæstnet til halsbåndet er en serie af kæder til brystvorte eller klitoris klemmer for enden. Dette begrænser bevægelse af både hals og krop, medmindre du vil have en selvforskyldt smertefuld træk på klemmerne!

halsbånd med snor

Snor og halsbånd
Selvom man ofte sælger halsbånd og snore hver for sig, så er det er nogle produkter der hænger tæt sammen. Hvis du fx fantasere om legen om den lydige hvalp og stolte ejer.

Positur Halsbånd

Positur Halsbånd

Er et halsbånd der låser den underdanige i en bestemt positur og hvor vedkommende virkelig fokuserer på vejrtrækning og holdning.

Vi forhandler dette, Bredt Halsbånd Læder.

Halsbånds Materialer
Læder er et meget populært valg til halsbånd, fordi det er holdbart. Nogle mennesker finder dog stivheden af ​​materialet helt klaustrofobisk.


Gummi halsbånd er perfekt til fetishisten i dig! Det glatte skinnende materiale vil supplere et hvert slave eller dom outfit og det giver en sikker pasform.Hvordan bruges et Halsbånd sikkert
Når du har bestilt dit halsbånd, er det tid til at fastgøre det korrekt. Uanset om dit halsbånd bruger velcro, spænder eller knapper, er det vigtigt at sikre, at det passer komfortabelt og sikkert.

Spænd dit halsbånd foran et spejl eller, endnu bedre, få en partner til at gøre det for dig. Dit hoved skal være oprejst og vende fremad, og din hals skal være lige. Når du har taget det omkring din hals strammes det langsomt. Sørg for, at du stadig kan ånde og sluge. Når du tror, ​​du har stramheden korrekt, så prøv at stik to fingre under halsbåndet hele vejen rundt. Hvis du ikke er i stand til at gøre dette, så vil halsbåndet være for stram!

Aldrig over-stramme et halsbånd, og sørg for, at du stopper, så snart du føler ubehag. Det kunne bare være halsbåndets gnidning, som kan løses ved at anvende lidt fugtighedscreme på halsen, eller det kunne være tegn på noget mere alvorligt.

Hiv ikke hårdt i et halsbånd eller i snoren. Selvom du måske tror, ​​at din sub kan håndtere det, kan et stærkt træk forårsage alvorlige skader og endda føre til piskesmæld.

Husk altid at bruge dit stop ord, når det er nødvendigt. Det kan være forskellen mellem en fabelagtig BDSM erfaring og en forfærdelig én!

Vi ved meget men ikke alt. Hvis du synes vi mangler noget eller har fået skrevet så det kan opfattes forkert. Så vil vi MEGET gerne høre fra dig. BDSM er et sammenspil imellem to eller flere parter og vil derfor ikke ens for alle. Find din/Jeres stil. Vær tro imod Jer selv og gør ikke noget som du/I føler er forkert.

Har du haft en oplevelse med Halsbånd, som du gerne vil dele - eller nogle tips og tricks, ja så er du velkommen til anonymt at bruge kommentarsporet.

Tags : Guide, Halsbånd

Kommentarer

  • Halsbånd af reb
    Af: Just9800 den 22 February 2020

    Min kæreste ligger gerne en stofsæk omkring halsen på mig, og binder så en løkke på et reb som hun ligger 3 eller 4 gange om halsen på mig, så jeg ikke taber sækken som sidder omkring halsen og sikrer der ikke kommer striber fra rebet når det strammes til om halsen. Nogle gange bindes den anden ende af rebet i en krog i loftet så jeg står hjælpeløs fastspændt opretstående med mit reb halsbånd, og andre gange bliver jeg befalet ned på alle 4 og bliver så jaget rundt i dressur som en hingst, alt imens hun trækker mig hårdt rundt i rebet fra halsbåndet jeg har stramt omkring halsen. Et godt reb viklet flere gange om halsen er et super billigt, godt og sikkert halsbånd til den genstridige mand.

Efterlad en kommentar