Forhandling inden et game

Når man skal lege med en ny partner for første gang, så er det tit sådan at man er bekymret for om det nu er den rigtige og man nu kan have tillid til modparten osv. Her vil jeg prøve at give et bud på hvad man kan gøre for at undgår de dårlige oplevelser.

Start med at skrive med vedkommende hvis man har rigtig travlt med at komme til lege delen så er det typisk fordi blodet er det forkerte sted(red. hovedet/fornuften er ikke i fokus). 

I op starten bør man tage sig god tid, bruge tiden på at finde ud af hinandens grænser, og ting man ikke har prøvet endnu. De to ting skal man ikke blande sammen. Hvis man blander grænser og uprøvet ting sammen, så går man tit glip af noget man måske gerne vil prøve, fordi det bliver opfattet som en grænse.

Nogen har rigtig stor glæde af en play liste, det er en liste hvor man lister det op man kunne forestille sig kunne foregå under et game og så kan man ligesom på trustpilot give 1 til 5 stjerner. 1 så er det noget man slet ikke er til og 5 er noget med synes er fantastisk. Jeg ville tilpasse fra gang til gang hvad der skulle stå på sådan en liste, og så lave den så kort som muligt. Så man er sikker på at man kan huske den. At lave en der er rigtig lang giver i min verden ikke så meget mening, jeg ville ikke kunne huske en masse punkter når jeg leger og har fokus på alt muligt andet

I den forbindelse bør man også snakke om stop ord. Her skal man lige være obs på at nogle af de meget erfaren gerne leger uden stop ord, men her er der ikke noget i vejen for at sige at man gerne vil ha den tryghed, at man har et stop ord. Et stop ord er typisk et ord der ikke naturligt forekommer i et game. Stop ord betyder at legen stopper helt og aftercare påbegyndes. I de danske BDSM foreninger er det almen kendt at cirkus er et stopord.

Der er også nogle der bruge farver (trafiklys). Grøn betyder det kan jeg nemt være med til det her. Gul nu skal jeg arbejde noget med det og kan godt havde behov for en lille pause. Rød nu har jeg brug for en pause, men legen stopper ikke. Eller lav et system der passer til jer. Det skal bare være simpelt så man også kan finde ud af det når blodet løber væk fra hovedet.

En aftale om hvor meget man må berøre. Altså snakker vi kun smæk (eller noget andet) og ingen sex eller smæk og lidt berøring, om oralsex er ok osv. Her er det en god ide at være klar i spyttet, også selv om man har fornemmelsen af, at det behøver man ikke at snakke om, så gør det alligevel, så er man helt sikker. 

Når det er en ny partner så er det en rigtig god ide at være helt sikker. Jeg oplever, at der er bunde der gerne vil ha smæk, men ikke har lyst til at blande sex ind i det. Så få aftalen på plads.

Der hvor det kan blive svært er der hvor man skal aftale hvor meget og hvor lidt smerte kan man tåle. Her vil jeg bruge trafiklyset så tager man dagsformen med i betragtningen.

Hvis man er usikker på en ny Dominant så er det en god ide inden, at provokerer lidt, det er tit der man kan se hvad den Dominante står for, det er typisk svært for en ny Dominant at møde modstand hvor en erfaren tager det mere afslappet.

Inden man tager på en date med en Dominant så lav en aftale med en veninde, som man kan skrive med undervejs, hun skal naturligvis vide hvor man er og hvor man skal hen og andre oplysninger som kan hjælpe hvis det skulle gå galt.

Efterlad en kommentar