Single tails for begynder

Legen med single tails kan noget som jeg ikke har set andre redskaber kunne, der er grundlæggende 3 typer single tails. Længden opgøres i fod, som er lig med 30cm, det er altid den flettet del man måler.


1 bull whip                                                                                                                                     
en pisk med et stift håndtag og der hvor den flettet del ender sidder et fald som typisk er et læder snører og så ender den i en cracker 

2 snake whip                                                                                                                         

blødt håndtag med fald og ender i en cracker 

3 signal pisk                                                                                                                        

blødt håndtag hvor crackeren er flettet ind i pisken

Der bliver lavet nogle hybrider hvor man blander de forskellig piske typer, her tilpasse man pisken til lige det man vil lave med den.


Når man starter med at bruge den så gør man sig selv en tjeneste ved at lærer nogle cracks der er youtube en stor hjælp.
Og der efter skal man forholde sig til hvad og hvordan. fordi man skal købe den rigtige pisk der passer til det man gerne vil.

Overordnet er der to måder at bruge en single tail pisk /flogger på i forbindelse med leg.

1 en min. 4 fods man slynger rundt om kroppen, det kan man ret hurtig komme i gang med. Man skal dog være obs på at så snart pisken ramme kroppen så kan man ikke styre den mere hverten retning eller hastighed. der hvor crackeren ender slår den ret hårdt og er tit forbundet med en lidt dyb smerte og giver typisk mærker 

2 en 2-3 fods bruges som en flogger hvor man kun rammer med crackeren. det tager lidt tid lige at lærer afstanden og ramme der hvor man sigter.

Men når man kan det kan det værer ret fedt, jeg oplever det som en rigtig hurtig vej til subspace næsten lige så hurtig som nåle. Smerten er overfladisk men ikke som spanskrør det er mere overfladisk.

Her vil vi til en hver tid anbefale af man deltager i nogle af de mange workshops der køre rundt om,
Hold øje med KinkClub’s hjemmeside og Youtube kan vi varmt anbefale Robert Dante's videoer han har tideligere undervist hos os.

Efterlad en kommentar