Eksempel på et mindfuck.

Dagen for næste møde er aftalt den ligger en uge ud i fremtiden og jeg starter mit mindfuck som jeg skal ha' til at strække over den næste uge Så det er vigtig at jeg ikke sender det hele afsted på en gang.

Jeg starter med at ridse nogle regler op for de næste dage som jeg forventer bliver overholdt. Her er det vigtig at man ikke stiller flere regler op end man kan holde styr på. Jeg plejer ikke at bruge mere end 3-4 stk.
Her kommer nogle ideer til hvad for regler jeg bruger og hvorfor.

Den første er typisk "du må ikke lyve for (indsæt selv titel)".
Den bruger jeg fordi så kan jeg kontrollere de kommende regler.

Anden regel kan gøres på to måder " du må ikke lege med dig selv uden at få lov af (indsæt selv titel)". Hvis der er noget man ikke må giver det tit lyst til at gøre det og det at skulle bede om lov starter en underkastelse. Men kan også dreje den sådan her "Du må ikke få orgasme uden at få lov af (indsæt selv titel)", denne er god hvis du vil holde gang i lege lysten men bare vil styre orgasmerne.
Gældende for dem begge to er at de styrer lysten til sex og så kan man med opgaver skrue op og ned for lysten..

Det kunne også være at tøsen ikke må bærer trusser i (indsæt selv titel) selskab  og med selskab gælder også sms og mail osv.
Den skal bruges til at holde fokus på dig og det game I kører og naturligvis øge lysten til sex. Hvis den underkastede normalt går uden trusser vil jeg bare vende den om så hun skal ha' trusser på i mit selskab.

Man kan bygge mange andre regler på der holder fokus på lige det man gerne vil, det handler bare om at man er bevidst om hvad man vil med det.

I gamet, med denne tøs, viste jeg, at hun havde det svært med tage slag på inderlårene og jeg havde bestemt mig for at det skulle være mit fokus.
Det kan man gøre på flere måder, men mit valg var, den første dag at give hende besked på at hun skulle smøre sine lår med creme to gange om dagen og at hun skulle tage et billede hver gang og sende til mig. Her vil hun naturligvis spørge ind til hvorfor hun skal det og den vil jeg bare glide af på, eller sige at det finder du ud af.

Så vil jeg give hende nogle opgaver det flytter fokus fra lårene og det kunne være nogle onani opgaver. Det kunne være at den første dag at hun to gange om dagen skal lege med sige selv uden at måtte komme. For hver dag øger jeg med en gang mere. Kontrol delen er vigtig i denne del,  og gøres ved at spørge ind til hvordan hun oplever det og dermed fastholde følelserne.

Jeg holder rigtig meget af en ny barberet fisse og det har jeg tit fokus på op til sådan et game. Jeg forlanger de ting jeg gerne vil ha', så hun gør tingene for min skyld og jeg får på den måde skubbet til hendes lyst til at underkaste sig mig. Den lyst arbejder jeg med vha kontrol. Dette gør jeg bl.a ved at bede hende sende et billede når det lige passer mig..

Så nu arbejder jeg med lysten til at underkaste sig, liderligheden, fornemmelsen af at blive kontrolleret og noget som hun ikke ved hvad går ud på (creme  på lårene ).

Den med cremen vil jeg skubbe til med mellemrum dog uden at afsløre hvad og hvorfor. Det kunne være at skifte creme eller at smører sig ind og tage nogle cykelshorts på eller tilsvarende så cremen får tid til at "virke".

Dagen før vi jeg starte med at sende nogle billeder først af noget creme. Nogle timer senere af min hånd og en flaske med creme og nogle timer senere et billede af en flaske creme og et spanskrør. derefter et af en flaske creme og en pisk.. osv. og jeg vil også holde gang i de andre til jeg har arbejdet med..

Vi skal mødes hjemme hos mig og samme dag stiller jeg en flaske creme uden for den dør hun skal ind af, med en tekst hvorpå der står at hun ikke må havde tøj på når hun kommer ind og at hendes lår skal smøres ind lige inden hun kommer ind i det jeg har stillet frem til hende.. Og at hun skal tage det på jeg har stiller frem til hende.
I stedet for creme sætter jeg læderfedt og som tøj vil hun finde et halsbånd og nogle manchetter.

Det er en måde at bygge det op på..  og det vil med stor sikkerhed køre rundt med hjernen på den underkastede.

Du kan se en liste over de former for sexlegetøj der er beskrevet i BDSM artiklen her, nedenunder her.

Hvis du søger efter bondage, kan du finde dette her : bondage

Efterlad en kommentar