Mindfuck/ tankespind

Hvordan gør man og hvordan virker det.

Hvad er det der sker.

Man skal havde sat gang i modtagerens fantasi og havde den i en rille hvor det handler om sex.
mindfuck  er forbundet med Dominans og det vil jo sige at man kan bestemme hvad og hvordan.
Jeg vil prøve at beskrive hvad man gør og hvordan og ikke mindst hvordan komme man i gang.

Hvis man er helt ny og man vil kaste sig ud i det her, skal man starte med at tænke at der skal ikke så meget til det som man tror..

Noget af det jeg har lavet da jeg startede virker stadig super godt den dag i dag.


For eksempel var der det at jeg bestemte at en jeg leget med skulle gå uden trusser en hel weekend. og så gjorde jeg ikke andet, og virkningen var super. Ved at hun skulle gå uden trusser en hel weekend var hun bevidst om hendes lyst og liderlighed, og om at det var mig der havde bestemt det var sådan det skulle være.
og så kørte hendes fantasi.

Det kunne også være at man fortæller lidt om hvad der skal ske næste gang dog uden at fortælle ret meget som så vil gøre at det sætter gang i fantasien.

Hvad det her angår så er der to typer mennesker. der er dem der er logisk tænknede og dem der ikke er tænkende og det er ikke den samme måde man går til opgaven.

Dem der er logisk tænkende vil hurtig gennemskue hvis man planter en tanke i dem, så det man gør med dem er at man planter mange tanker i dem og så skal de nok selv afslører hvad det er for en af dem der virker, når de vil havde uddybet noget af det så betyder det at det virker.


Dem der ikke er logisk tænkende har typisk en god fantasi og der skal man bare plante et frø og så skal de nok selv klare resten.

Og hvad er det så man skal arbejde med, det er følelser som liderlighed, frygt, skam, trykhed, usikkerhed er bare nogle af de følelser man arbejde med.

Man kan arbejde med mindfucks på mange måder, og ofte kan sexlegetøj også være en del af det. Det kan du finde noget af på vores SM shop her. Du kan også kigge efter vores bondage, vores flogger og her på vores forside har vi også skrevet ret meget om BDSM.

Tag: Mindfuck

Efterlad en kommentar