Skolelærerens spanskrør til opdragelse

En paddle også kaldt en paddel, er et redskab det tit er rigtig nemt at bruge, og som man kan påføre meget smerte med på kort tid. 
En paddle er typisk et redskab, der er lavet af kernelæder og andre forskellige former for læder, som kan give alt fra den lette hud smerte til den dybe smerte helt ned i knoglerne eller vores tudebræt som giver en f...

En paddle også kaldt en paddel, er et redskab det tit er rigtig nemt at bruge, og som man kan påføre meget smerte med på kort tid. 
En paddle er typisk et redskab, der er lavet af kernelæder og andre forskellige former for læder, som kan give alt fra den lette hud smerte til den dybe smerte helt ned i knoglerne eller vores tudebræt som giver en fantastisk hud smerte..

Alle vores padler er håndlavede på eget værksted i Skive og lavet af gode danske råvarer, af en super høj kvalitet.

En paddel er et typisk redskab, som bruges i forbindelse med SM eller BDSM sexleg.

Vi har padler i alle mulige former, til alle mulige former indenfor Dominans og sexlegetøj. Se vores udvalg nedenfor.

Vi kender alle spanskrøret. I gamle dage var det et yndet afstrafningsredskab i skolerne.

Vores spanskrør er af Rattan, da det er et bedre materiale end bambus, da bambus ved slag kan splintre og derved skade din partner. Man kan dog være uheldig, at der er en knast i spanskrøret og så kan det knække alligevel. Men det splintrer ikke som bambus. Spanskrør af Rattan har en god flexibilitet og kan give et ret præcist slag.

Det behandlede rattan spanskrør er pillet og derefter slebet med sandpapir. Vi har spanskrør i flere tykkelser, og de tynde efterlader smerten i huden, hvor de tykkere derimod går ned i musklen. Det er et natur produkt og det betyder, at det ikke er helt lige og de er heller ikke ens.


Spanskrøret er et af de redskaber man tror er super nemt at bruge, det er det også til straf o.s.v. Men skal man bruge det til smerte påvirkning skal man vide lidt om brugen af det. 

Vedligeholdelse af spanskrør: En gang imellem kan man pakke dem ind i et vådt håndklæde og lade dem ligge natten over.

Alt er hånd lavede og af Dansk kvalitet fra Din SM shop

Mere

Paddle/ Spanskrør Der er 17 varer.

pr. side
Viser 10 - 17 af 17
 • 299 DKK
  Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  299,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  424,00 DKK

  Smerte på et lille område... Dragon Tail er en padle i lædder på 50 cm. med et 20 cm. langt håndtag i forkromet stål. Ca. 15 cm. af håndtaget har en gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder. Smukt udformet padle, der giver god effekt i huden. Vi har et kæmpe udvalg af sexlegetøj! Hos os kan du betale...

  299 DKK
 • 349 DKK

  Med en snert. en mellem ting i mellem en paddel og en single tail. den er super spændende at bruge. At svinge med er den i retning af en single tail, men når den rammer huden er den som en paddel. Opkaldt efter kunden som har bestilt den første. Den påfører en stor smerte med lethed og er derfor en meget populær pisk blandt dominanterne! Perfekt sammen...

  349 DKK
 • 349 DKK

  Hundestok (læder) Hundestok er en substitut  til et spanskrør. Den mærkes ikke på huden, men det gør den i musklen. Let at bruge og giver let en god virkning. Hundestokken er i læder, hvilket giver en god følelse for kvinden, når den rammer hende. Vi har et stort udvalg af andre piske, deriblandt vores håndlavede. Se vores webshop for mere spændende...

  349 DKK
 • 129 DKK

  Et rør som giver en smerte der både kan mærkes i huden, men også i dybden.. Et godt rør til en ny m'er, der skal lære, at tage imod et spanskrør. Altid et godt legetøj at have i sin toolbox. Både novicer og øvede kan have stor glæde af spanskrøret. Benyttes med fordel, sammen med vores brede sortiment af sexlegetøj! Ø 20mm. Ca. 60 cm. langt.

  129 DKK
 • 119 DKK

  Råt rør, hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Også et lidt tyndt rør som giver smerte i huden dog også lidt i dybden.. Minder om de gammeldags spanskrør fra den tidlige skoletid - Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gagballs! Ø16 mm.Ca. 60 cm. langt.

  119 DKK
 • 99 DKK

  Råt spanskrør eller med andre ord, et gammeldags spanskrør som vi kender den fra den tidlige skoletid. Benyt den evt. i legen som lærer/elev eller på andre måder. Dette er et fantastisk redskab, som bør kunne findes i alle hjem! Benyt den sammen med vores andet BDSM udstyr eller sexlegetøj!

  99 DKK
 • 299 DKK 399,00 DKK

  4 Tommer paddel er et redskab, der giver et stort slagområde. Anvendes især på de store muskelgrupper. Men kan med fordel bruges til mange forskellige former for stimuli, både overfladisk og dybt. Kvalitet der holder, produceret på eget værksted. Kan med fordel bruges sammen med vores andet sexlegetøj, eller gasmaske/gagball! Perfekt til store smæk!...

  299 DKK 399,00 DKK
  Nedsat pris!
 • 299 DKK
  Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  299,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  486,50 DKK

  Beaver tail er en padle på 50 cm. til uddeling af en god røvfuld, hvoraf de 20 cm. er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget påsat en 15 cm. lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm. kernelæder og er 10 cm. bred på det bredeste sted. Vi har det største udvalg af BDSM udstyr, samt andet...

  299 DKK
Viser 10 - 17 af 17