7 tips til at bruge glidecreme – Forny dit sexliv

Glidecreme er ubestridt en af de mest undervurderede helte under sex. Fra at løsne ubehagelige gnidninger til at redde dig, når et kondom bliver tørt, er der ingen begrænsninger for, hvad glidecreme kan tilføre i dit sexliv. Glidecreme er ikke kun for dig med tørre slimhinder i underlivet eller dig i overgangsalderen - Det er fantastisk på tværs af alle aldre!

Derfor vil Sadistens toolbox her komme med 7 gyldne tips til, hvorfor du skal begynde eller blive ved med at bruge glidecreme.

1. Brug glidecreme under onani

Mest af alt gør dette sig gældende for kvinder, men det kan også være ganske behageligt for mænd. Til kvinder kan det virke som en komplet “game-changer”, hvis du tilfører glidecreme under onani. Påfør blot et par dråber på fingrene og du vil med det samme mærke den unikke forskel, der er, ved at onanere med glidecremen.

Ligeledes kan det anbefales at påføre, hvis man som kvinde benytter vibrator. Forestil dig at bruge din yndlingsvibrator til at massere klitoris, nu blot med en forskellig og mere flydende følelse. Hvis din vibrator er af silikone, anbefales det, at du bruger en vandbaseret glidecreme, vibratoren på sigt kan forringes af normal creme.

2. Brug glidecreme under kondomet

Glem fordommene om at brugen af kondomer medfører dårlig sex. Ved brug af glidecreme under kondomet vil det føles fantastisk for manden at støde ind og ud. Ligeledes vil det for partneren stadig føles utrolig behageligt. Samtidigt vil det være lettere at påføre kondomet på penis, hvilket for mange også opleves som et stort besvær. Herudover vil glidecremen sørge for, at kondomet ikke springer eller glider af penis.

3. Forebyg intime skader

Cremen vil forebygge intime skader ved samleje og andre former for seksuel aktivitet. For kvinder reducerer det gnidninger og tørhed, mens det for mænd kan reducere chancen for skader, såsom at penisstrengen skulle springe.

4. Brug glidecreme ved blow jobs

Det kan lyde mærkeligt, men det vil faktisk også hjælpe alle parter under denne type oral sex. Cremen vil fremme oplevelsen for modtageren, samtidigt med at giveren vil slippe for ømme kæber og en tør penis. Mange spytter ofte på penis for at slippe for det, men man opnår bare ikke det samme, som man gør med glidecreme. Der er absolut intet farligt ved oral påførelse af glidecremen, som vil ske under et blow job. Herudover fås glidecreme med smag for at fremme oplevelsen for den anden part.

5. Fantasier og frække massager

Glidecreme er et fantastisk værktøj, når du og din partner skal udleve jeres fantasier under sexlege. Hvis du for alvor vil forkæle din partner, så giv ham eller hende en sexet massage ved hjælp af massageolie. Det vil fungere perfekt under forspillet.

6. Bedre analsex

Ved analt samleje virker cremen måske mere åbenlys, og det er der god grund til. Man producerer som bekendt ikke naturlige “smøremidler” analt, og derfor skal man bruge godt med glidecreme ved denne form for samleje.

7. Få større glæde ved sex

Om I bruger kondom eller ej, vil nydelsen ved sex forøges for dig og din partner. Samleje handler om gensidig nydelse, og det vil I opnå med glidecremen. Det skal ikke være en tabu eller gøre nogen forlegen at bruge det. Det eneste problem er, at du misser chancen for at forbedre dit sexliv.

Køb glidecreme i dag

Hos Sadistens Toolbox gør vi en dyd ud af at fremme danskernes sexliv. Vi tilbyder en række forskellige glidecreme, som hjælper dig i at udføre ovenstående tips. Samtidigt bidrager vi til de fantasier, I nu måtte have. Hvad end det er rollespil eller hårdere metoder af sex, kan vi hjælpe jer. Se vores store udvalg af creme og olier her og bliv inspireret til at fremme dine oplevelser. Skulle du have spørgsmål til produkterne og brugen af dem, kan du altid kontakte os ganske uforpligtende. Følg blot kontaktformularen. Vi håber på at høre fra dig!

Efterlad en kommentar