Gammeldags røvfuld

Det er ikke noget jeg bruger meget og sjovt nok for det er faktisk ret fedt. det at trække en kvinde hen over sine knæ og varme hendes numse.

Hvodan gør man så

Jeg har gennem tiden fundet ud af at man kan det samme med hænderne som man kan med en pisk.

Så man starter med at varme op (for håndens skyld) og det er et slag der ikke klasker for meget. den måde jeg gør det på er jeg kun bruger fingerne ikke håndfladen og så snart fingerne rammer lukker jeg hånden så det bliver mere et skub end et slag, det gør at der kommer gang i huden og musklen.

Når man fornemmer at der er ved at være lidt varme i området slår jeg med en hul hånd på den og når hånden rammer lader jeg den ligge der hvor jeg rammer lige et øjeblik og det giver modtageren mulighed for at arbejde med smerten. og efter hånden som der kommer mere og mere varme i huden laver jeg hulningen i hånden mindre og mindre. Og hvor det ender med en helt flad hånd.

Hvis man stopper slaget når man rammer går den ikke så dyb hvor i mode hvis man forsøger at forsætte slaget efter der rammer går det rigtig dybt.

Man kan også bruge spanskrør, og for eksempel en opvarmerpisk, når man uddeler en røvfuld og ellers laver spanking. Se eksempler på disse stykker sexlegetøj under blogindlægget her.

Efterlad en kommentar