Bedst sælgende

Aktive filtre

The Fist/ Orgasme flogger...

599,00 kr.

Orgasme pisken

Med den rette viden og teknik kan man med ca. 10 slag slå en kvinde til orgasme.

Den er en 50 cm. lang flogger, der har et 20 cm. langt  gummibelagt håndtag. Snerterne er 30 cm. lange og de er skåret af kraftig møbelskind, snerterne er skåret som kiler, hvilket giver enderne en god tyngde.
Pisken er håndlavet og i Dansk høj kvalitet. Benyt den sammen med vores andre sexlegetøj!

Made by Lei

Kanylepakken (Nåle)...


99,00 kr.

Kanylepakken

indeholder alt hvad man skal bruge, til nåle lege! Så har du/i brug for at afprøve legen med nåle, så er denne pakke det helt ideele til dette. Her får du alt til at starte legen op!

Kanylepakken indeholder:

1 x nyrebakke

10 x alko. swaps

20 x kanyler grå 0,4 x 19 mm.

20 x kanyler grøn 0,8 mm. x 40 mm.

3 par handsker (M, L el. XL)

1 x lille kanylebox

Spanskrør mini 10 mm cane

99,00 kr.

Råt spanskrør

eller med andre ord, et gammeldags spanskrør som vi kender den fra den tidlige skoletid. Benyt den evt. i legen som lærer/elev eller på andre måder. Dette er et fantastisk redskab, som bør kunne findes i alle hjem! Benyt den sammen med vores andet BDSM udstyr eller sexlegetøj!
Made by Lei

Unisex Leather Choker with...

249,00 kr.

En Alsindig Accessory til Fetich-Entusiaster

Unisex Leather Choker med O-Ring er et must-have både for BDSM-entusiaster og dem, der ønsker at udforske deres sensuelle side. Med sit elegante design og funktionelle O-ring tilføjer det en berøring af mystik og spænding til din leg. Højn din BDSM-oplevelse med denne stilfulde og sensuelle accessory, der passer til enhver lejlighed.

floggeren Sleipner.

599,00 kr.

Sleipner Flogger - Håndlavet Flogger til Intens Påvirkning

Denne pisk har et godt spark, skindet er et tykt elg skind som giver det tunge slag. håndtaget er ca 35 cm og snerterne ca det samme. det lange slanke håndtag gør at der er fart på og den er rigtig hurtig at bruge. og hastigheden gør at den lander noget tunger end man forventer. de 8 snerter åbner sig ikke så meget op med den rette teknik

Bondage Læder Paddel,...

199,00 kr.

Maximus: En Ny Dimension af Sensuel Leg

Tag din bondage-oplevelse til det næste niveau med Maximus, en kompakt og kraftfuld BDSM paddle. Trods sin lille størrelse, leverer Maximus en overraskende effekt, der vil give dine erotiske lege en helt ny dybde.

Maske i Sort Wetlook

179,00 kr.

Vores Sort Wetlook Maske er din billet til en verden af intens nydelse. Med denne maske vil dine sanser blive forstærket, hvilket gør enhver berøring ekstra intens. Maske i sort Wetlook med åbning til mund, super god som blindfold og det giver noget trykhed for den der har den på. Denne udgave kan man ikke se ud af.

Dobbelt dækker bussen...

799,00 kr.

En pisk lavet i kernelæder med et håndtag på 25 cm. og snerter på 40 cm.. Snerterne er skåret som kiler af 6 mm. kernelæder. I det område der rammer huden er snerterne 4 cm. brede og 6 mm. tykke. Overfladen er behandlet sådan, at læderet ikke klasker. Denne flogger kan absolut ikke anbefales til nybegyndere. Pisken er meget tung for både giver og modtager og kræver derfor lidt øvelse.

Made by Lei

Tung Kernelæder Flogger...

599,00 kr.

Kæledæggen aka Minibussen

. Meget hårdtslående pisk! At blive ramt af den føles som at blive kørt over af en mini bus. Denne læderpisk er tung og har snerter der er lavet i tykt kernelæder, men er overfladebehandlet så det føles meget blødere end kernelæder normalt er. Meget hårdtslående pisk. Ikke anbefalet til nybegynderen. Benyt den med fordel, sammen med vores masker eller gagballs!


Made by Lei

Spanskrør lille ca 12 mm cane

119,00 kr.

Råt rør,

hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Også et lidt tyndt rør som giver smerte i huden dog også lidt i dybden.. Minder om de gammeldags spanskrør fra den tidlige skoletid - Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gagballs!

Ø12 mm.
Ca. 60 cm. langt.

Made by Lei