Om Danmarks største producent af SM udstyr - Sadistens Toolbox

Vores SM udstyr og diverse andet bliver produceret ud fra Sadistens lange erfaring med sm legetøj. Alle varer er afprøvet, så vi står inde for det vi laver og ved at det virker samt er i topkvalitet. Vi står inde for kvaliteten af hvert eneste produkt og skulle dit produkt få fejl og mangler i en tidlig periode, står vi altid til rådighed, for at hjælpe dig med en løsning samt lappe produktet.

Vi har et bredt udvalg af SM udstyr og er specialister i at opnå slagkraft samt udforske nye metoder, effekter og virkninger. Vi er altid på jagt efter nyt kvalitetslæder, som er behandlet på nye måder og derfor også giver en helt ny oplevelse, når du benytter sm udstyr med din udkårne slaveinde / slave.

Når det kommer til bondage, er det også noget vi har gjort meget ud af, at gøre til noget lækkert. Vi producerer derfor også bondage legetøj i en top kvalitet, som giver den ekstra nydelse som vores sm udstyr kan tilbyde.

Sadistens Toolbox blev grundlagt i år 2011 af Sadisten, der driver denne SM Shop sammen med overslavinden.Åbningstider og tlf tider for vores sm shop som specialiserer sig i sexlegetøj

Mandag fra kl 10 til 17:00
Tirsdag fra kl 10 til kl 17:00
Onsdag fra kl 10 til kl 17:00
Torsdag fra kl 10 til kl 1700
Fredag fra kl 10 til kl 17:00
Lørdag fra 10 til kl 14:00

Søndag LUKKET

Kontaktinformation for vores SM shop

Lei Trading

CVR: 34418284

Telefonnummer: +45 26 24 56 46 (kontaktbart i butikkens åbningstider)

E-Mail: sadisten@sadistenstoolbox.dk

På Adressen Frederiksgade 11 D, beliggende i 7800 Skive, er det nu muligt at besøge vores fysiske butik, som ligger sammen med vores shop, Erotic in Motion Shoppen. Så vi har alt samlet til jeres erotiske aften hvad end det måtte være almindeligt sex legetøj eller sm udstyr.