Paddel  

Vores kategori af paddles til BDSM giver dig mulighed for at udforske og nyde intense slag og dominans i dine lege. Disse paddles er designet specielt til at levere kraftfulde og præcise slag, der skaber en følelse af total kontrol og dominans.

Varer
25 varer.

 • Ny

  Med det længere håndtag, og det tunge læder, har du med lethed et yderst kraftfuldt impact. Det er legende let at overføre kraften i slaget til modtageren med de dimensioner den har. Og se så lige farven. Bemærk også detaljen med den polerede kant

  449,00 DKK
 • Ekstra Pirrende og Provokerende Oplevelse Udforsk smerten og nydelsen, som denne paddel kan tilbyde, og lad dig forføre af den intense følelse af dominans og underkastelse. Forkæl dig selv eller din partner med dette unikke BDSM-redskab og skab uforglemmelige øjeblikke fyldt med intensitet og spænding.

  149,00 DKK
 • Teak Træs Paddel til Smerte og Nydelse Udforsk dominans og underkastelse i dine erotiske lege og lad dig forføre af den intense følelse af magt og hengivenhed. Forkæl dig selv eller din partner med denne unikke paddel og skab uforglemmelige øjeblikke fyldt med spænding og underdanighed.

  149,00 DKK
 • Lækker og Nem Oplevelse med træ paddel. Udforsk dominans og underkastelse på en behagelig måde og lad dig forføre af den intense følelse af magt og hengivenhed. Forkæl dig selv eller din partner med denne lækre træpaddel og skab uforglemmelige øjeblikke fyldt med spænding og underdanighed.

  149,00 DKK
 • Træ paddel Lækker og Nem Oplevelse med Indgraveret BDSM Symbol Udforsk dominans og underkastelse med stil og æstetik og lad dig forføre af den intense følelse af magt og hengivenhed. Forkæl dig selv eller din partner med denne lækre træpaddel, der både er et kunstværk og et redskab til dine erotiske eventyr.

  149,00 DKK
 • Tilbud!

  Omdan dit spil med vores to-lags Paddle The Strip Vores to-lags Paddle The Strip er ikke bare en almindelig paddle - det er en revolution inden for spiloplevelsen. Denne ungdommelige og innovative opfindelse er skabt til at give dig den ultimative kontrol og præcision, mens du nyder dit yndlingsspil.

  249,00 DKK 299,00 DKK
 • 4 Review(s) 

  Paddle eller kølle et fedt lille redskab, det giver følelsen af en knytnæve. det 20 cm lange håndtage gør at man ikke skal arbejde så meget med den for at få den til at give en god virkning.

  299,00 DKK
 • Maximus: En Ny Dimension af Sensuel Leg Tag din bondage-oplevelse til det næste niveau med Maximus, en kompakt og kraftfuld BDSM paddle. Trods sin lille størrelse, leverer Maximus en overraskende effekt, der vil give dine erotiske lege en helt ny dybde.

  199,00 DKK
 • Tux er en padle på ca 45 cm. med et 15 cm. langt håndtag i forkromet stål betrukket med gummi for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 5 mm. tykt kernelæder.Tux ligner halen på en tuxido og giver et hårdt tungt slag, som går i dybden. Vi sender i diskret indpakning

  349,00 DKK
 • Izznogood i en kort udgave. Perfekt til fx at ramme inderlår med. men bestemt også resten af kroppen, en paddel der er fantastisk at bruge og som har en kanon virkning. det er kun fanstasien der sætter grænser.

  249,00 DKK
 • 5 Review(s) 
  Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  299,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  399,00 DKK

  Lille kræft stor virkning  En hardcore paddel der er ret tung. Den dækker et større område og da den er i gummi bider den også i huden. Beaver tail er en paddel på 50 cm hvoraf de 20 cm er håndtag i forkromet stål. Der er på stålhåndtaget påsat et 15 cm lang sort gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm. Den er lavet af 4-5 mm klar gummi og...

  299,00 DKK
 • 5 Review(s) 
  Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  249,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  349,00 DKK

  Paddel i lædersnører Rat Tail er et lille og let værktøj som ikke kræver det store arbejde af sadisten, det giver dog en ret stor effekt hos m'eren. Med andre ord, er padlen en led satan! Dette stykke sexlegetøj er håndlavet af høj kvalitet! Den er cirka 35 cm. lang, hvoraf de 15 cm. er håndtag. Snerten/løkken er 20 cm. af 9 mm. lædersnøre.Kig vores...

  249,00 DKK
 • Titty slapper Paddle . Den har dobbeltlagt "snerter" på 25 cm. x 4,5 cm. i 3 mm. tykt skind, rigtig god til det mere intime. Fantastisk stykke legetøj, som bør være i alle SM hjemmene, da denne slapper giver kvinden en fantastisk oplevelse, ud over det sædvanlige lækker lille paddle  Håndtag: 15cmLængde: 40cm

  229,00 DKK
 • Vis varianter
  Farve: Sort-
  199,00 DKK
  Farve: Hvid-
  199,00 DKK

  En Tavs til SM som kan bruge i stedet for livremmen. En paddel/tavs lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder 35 cm. lang 3 cm. bred. Kræver lidt øvelse at få det optimale ud af. Men når man har øvelsen med den, kan den bruges på mange måder, ikke mindst til at få dobbelt slag ud af den. Fås i farverne sort og hvid. Vi har et godt udvalg af piske og BDSM...

  199,00 DKK
 • Tilbud!

  5 Review(s) 
  Vis varianter
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  299,00 DKK 269,00 DKK
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  424,00 DKK 394,00 DKK

  Smerte på et lille område... Dragon Tail er en paddle i lædder på 50 cm. med et 20 cm. langt håndtag i forkromet stål. Ca. 15 cm. af håndtaget har en gummibelægning for et bedre greb. Snerten er på 30 cm., og er lavet af 4-5 mm. tykt kernelæder. Smukt udformet paddle, der giver god effekt i huden. Vi har et kæmpe udvalg af sexlegetøj! Hos os kan du...

  269,00 DKK 299,00 DKK
 • Med en snert. en mellem ting i mellem en paddel og en single tail. den er super spændende at bruge. At svinge med er den i retning af en single tail, men når den rammer huden er den som en paddel. Opkaldt efter kunden som har bestilt den første. Den påfører en stor smerte med lethed og er derfor en meget populær pisk blandt dominanterne! Perfekt sammen...

  349,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Indgravering: Ja tak. (+100kr)-
  219,00 DKK
  -
  Indgravering: Nej tak.-
  119,00 DKK

  Råt rør, hvor barken er slebet af, så det fremstår blødt og ubehandlet. Også et lidt tyndt rør som giver smerte i huden dog også lidt i dybden.. Minder om de gammeldags spanskrør fra den tidlige skoletid - Kan med fordel benyttes med vores andet sexlegetøj, som fx. gagballs! Ø12 mm.Ca. 60 cm. langt.

  119,00 DKK

Viser 1 - 21 af 25

Hvilken form for paddel skal man vælge til start?
   

Du skal vælge en af de brede padles, da de fordeler smerten mere og derfor er nemmere at håndtere for bunden. Og de kan være nemmere at styre

Hvordan vedligeholder man sin paddel?
   

Det kommer an på hvilket materiale. Læder skal du bruge læder olie, træ kan du bruge madolie og til PVC kan du bruge det du bruger til gummilisterne i din bil

Hvor er jeres padles lavet?
   

De er lavet på eget værksted ud af kvalitets råvarer.

Paddles 

En paddel også kaldt en paddle, er et redskab det tit er rigtig nemt at bruge, og som man kan påføre meget smerte med på kort tid. 
En paddle er typisk et redskab, der er lavet af kernelæder og andre forskellige former for læder, som kan give alt fra den lette hud smerte til den dybe smerte helt ned i knoglerne eller vores tudebræt som giver en fantastisk hud smerte..

Alle vores padler er håndlavede på eget værksted i Skive og lavet af gode danske råvarer, af en super høj kvalitet.

En paddel er et typisk redskab, som bruges i forbindelse med SM eller BDSM sexleg.

Vi har padler i alle mulige former, til alle mulige former indenfor Dominans og sexlegetøj. Se vores udvalg nedenfor.

Vi kender alle spanskrøret. I gamle dage var det et yndet afstrafningsredskab i skolerne.

Onde og lede Paddler

Her er vores smækkende padel-samling, som både kan give gode smæk, svirp og pirrerende klask. Nogle vil være idelle til blide slag, mens andre vil være til de store kraftige slag og røde numser.

At slå med en paddle er ret simpelt, men at få noget godt ud af at bruge en paddle er ret svært. det kræver lidt øvelse og en bunde der er godt til at tage i mod, men så kan man også få noget rigtig spændende ud af det.

Paddlen er et kontant redskab som virkelig gør onde når man ikke helt lige rammer som det var tiltænkt og det kan stoppe legen. så øvelse er en god ide.

Form, størrelse og materialer har en betydning:Paddle i læder

Større padler kan se farlige ud, men ofte kan de være lettere at håndtere, da slaget fordeler sig ud på et større område. En mindre padle, kan derimod, have en mere kraftfuld virkning, da alt kraften er koncentreret til et mindre område.

Bløde læder padler er et perfekt redskab til at varme en numse op med eller bringe det tilbage ned på jorden efter længere og hårdere leg.

Hvor blød eller hård en læder paddle er afhænger også af, hvor bøjelig den er. Nogle kan have form som et simpelt bælte.

En padle af gummi giver en unik følelse. Ofte giver de en prikkende/stikkende fornemmelse, da de nærmest trækker i huden. Så er du ny med en gummi padle vil vi råde dig til at starte stille ud.

Med en gummi padle kan du kan give en dyb spanking selv med en lille indsats. men skal dog være obs på at gummi giver en lille efter brander

Vores udvalg af BDSM paddles omfatter forskellige stilarter, størrelser og materialer, der passer til dine præferencer og ønskede niveau af dominans. Uanset om du foretrækker læder, træ, eller andre materialer, kan du finde den perfekte paddle til at skabe den ønskede smerte og stimulering.

Når du vælger en paddle fra vores udvalg, kan du være sikker på at få et pålideligt og effektivt redskab til dine BDSM-lege. Disse paddles er designet til at give dig fuld kontrol og mulighed for at skabe intense slag, der efterlader et dybt indtryk og skaber en blanding af smerte og nydelse.

Oplev de intense slag og dominans med vores udvalg af BDSM paddles. Udforsk kraften og præcisionen af hvert slag, og skab uforglemmelige øjeblikke af kontrol og ekstase i dine BDSM-lege.

Vælg en paddle fra vores udvalg i dag og træd ind i en verden af intense slag og dominans. Lad dig forføre af kraften og stimuleringen, og skab en unik oplevelse af total dominans og nydelse i dine BDSM-lege.

Vedligeholdelse

En læder paddle kan blive tør og skal der for ha et eller andet sådan den ikke revner. hvis man vil ha det til at trække ind i læderet så er en olie rigtig fin, hvis det skal beskytte overfladen. og her snakker vi ikke skind men læder.

Er det PVC produkter så er lidt silikone en god ide bare det man bruger til listerne i bilen.En træ paddle kan man med fordel give noget madolie sådan den ikke bliver tør, man skal dog passe på man ikke bruger for meget olie da det med tiden kan bliver harsk.