Gagged Teddy Bear Plush

Gagged Teddy Bear Plush

Reference:

349,00 kr.

Bamse med gag, perfekt til DaddyDomLittleGirl play(DDLG)

Antal

Gagged Teddy Bear Plush

Giv denne kneblede bjørn som en gag-gave eller behold den for dig selv! Denne spændende teddybjørn er det perfekte stykke legetøj, der kombinerer ungdommelig legesyge med visionær bondage. Uanset om du vil tilføje den til din samling, lade de små lege med den, give den til dine underdanige efter behandlingen eller bare gemme den sammen med dine puder, vil denne bjørn med garanti tilføje en ekstra dimension til dine oplevelser.

Fastholdt For Din Fornøjelse

Med krave, håndleds- og ankelmanchetter samt nikkelfrie kæder, der forbinder dem, er denne lille bjørn fastholdt og klar til at tilfredsstille dine behov for fornøjelse og morskab. Fremstillet af materialer som polyester, PU imiteret læder, plastik og nikkelfrit metal, er denne bjørn både holdbar og sikker at bruge.

Perfekt Til Leg Og Efterbehandling

Denne teddybjørn er ikke kun velegnet til bondage-leg, men også til hyggelige stunder. Den er det perfekte tøjdyr at putte med og kan tilbyde trøst og glæde, når du har brug for det. Lad din fantasi flyve frit og udforsk de mange muligheder, denne bjørn kan tilbyde.

Nikkelfrit Metal Og Sikkerhed

For at sikre din sikkerhed og tryghed er al det metal, der anvendes i denne bjørn, nikkelfrit og kropssikkert. Du kan nyde legen uden bekymringer og fokusere på at opleve den ultimative fornøjelse.

Nøglefunktioner:

  • Fantastisk gag-gave!: Denne kneblede bamse er en fantastisk gag-gave til en speciel person! Den har ankler og håndled med manchetter, kæder, der binder dens små arme, og en boldknevl i dens pelsede lille mund!
  • Klædetøj: Det perfekte tøjdyr at putte med. Fantastisk til efterbehandling!
  • Nikkelfrit metal: Alt metal brugt i denne bjørn er nikkelfrit og sikkert for kroppen.

Opdag spændingen ved Gagged Teddy Bear Plush, hvor ungdommelig legesyge møder visionær bondage. Perfekt til SM-shoppen og bondage-kategorien. Bestil nu og forbered dig på en legende og intens oplevelse!

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: