Spicy Pecker Dick Drip Candle
  • Ny

Spicy Pecker Dick Drip Candle

Reference:

289,00 kr.

Skab stemningen med dette frække lys, og sluk flammen for at sætte skub i en hed aften!

Farve
Antal

Multifunktionelt penislys til stemningsskabelse og vokslege

Dette penislys fungerer både som stemningsskaber og som redskab til voksleg. Når lyset varmes op, blødgør paraffinvoksen. Den lave smeltepunkt betyder, at voksen er klar til brug hurtigere, og at voksen vil være køligere, hvilket reducerer risikoen for forbrændinger. Lyset er uparfumeret, så det er perfekt til dem, der er følsomme over for dufte. Som en ekstra bonus er voksen fugtgivende, så når den rammer kroppen, kan du massere den ind og lege med den, mens den fugter og hjælper med at beskytte huden mod varmen.

Tænd lyset for at skabe stemningen og lad det brænde. Det tager ikke lang tid, før voksen begynder at smelte! Sluk for lyset og hold det cirka 90 cm væk fra din partners krop for at dryppe voks. Sørg for at lægge et tæppe, håndklæde eller et underlag under jer begge for at beskytte mod vokspletter. Hæld langsomt og brug din hånd til at sprede voksen over kroppen, køl den af ved at sprede den, hvis den er for varm for din partner.

Gå langsomt frem og tjek ind ofte. For at rydde op skal du blot pille eller tørre den afkølede voks af kroppen eller enhver overflade og bruge kropsrens på huden for at fjerne voksen. Fugt herefter for at holde din hud glad.

Specifikationer:

  • Samlet længde: 18,5 cm.
  • Samlet bredde: 8,6 cm.
  • Materialer: Paraffinvoks
  • Farve: Rød eller Sort
  • Smeltetemperaturen er mellem 136-140˚ F (58-60˚ C)

Paraffinvoks Penis: Dette sexede penislys skaber atmosfære og har et sanseligt formål! Nyd at lege med temperatur og voks, mens du drypper den varme voks over din partners krop! Fugtgivende: Denne voks fugter huden, hvor den lander, og giver huden lidt ekstra beskyttelse. Lavt Smeltepunkt: Med et lavt smeltepunkt bliver voksen ikke så varm som nogle andre lys, hvilket reducerer chancerne for at brænde huden. Uparfumeret: Lyset er uparfumeret, så det er perfekt til dem, der er følsomme over for dufte.

Specifikke referencer

ean13
848518046918

16 andre varer i den samme kategori: