SATISFYER - AIR PUMP BOOTY 5+ - INFLATABLE ANAL VIBRATOR (WITH APP CONTROL) - PINK

SATISFYER - Inflatable Rabbit Vibrator(med APP kontrol) - AIR PUMP BUNNY 5+ - PINK

Reference:

599,00 kr.

Explore Endless Pleasure with this Unique Inflatable Anal Vibrator

Oplev en endeløs række af nydelse med Satisfyer Air Pump Booty 5+ - Inflatable Anal Vibrator (with App Control) - Pink. Denne unikke og alsidige anal vibrator vil give dig en fuldstændig skræddersyet oplevelse med intens stimulering og kontrol. Forkæl dig selv eller din partner med denne spændende oppustelige anal vibrator. 

Antal

Satisfyer Air Pump Booty 5+ - Inflatable Anal Vibrator (with App Control) - Pink

Satisfyer Air Pump Booty 5+ - Inflatable Anal Vibrator (with App Control) - Pink er en unik og alsidig oppustelig anal vibrator, der giver dig en fuldstændig tilpasset og intens analoplevelse. Denne spændende vibrator har en indbygget pumpe, der giver dig mulighed for at justere størrelsen på dildoen efter dine ønsker og behov.

Med den tilhørende app kan du nemt styre oppustningen og vibrationerne på Satisfyer Air Pump Booty 5+. Appen giver dig fuld kontrol over intensiteten og stimulationsindstillingerne, så du kan skabe den perfekte orgasmeoplevelse.

Dildoen er lavet af blød silikone og har en glat overflade, der gør indføringen behagelig og nem. Du kan begynde med en mindre størrelse og gradvist øge oppustningen for at udforske nye dybder af nydelse og stimulering.

Experience Ultimate Sensation and Control with the Satisfyer Air Pump Booty 5+

Satisfyer Air Pump Booty 5+ har også en kraftfuld vibrator, der tilbyder 10 forskellige vibrationsindstillinger. Du kan kombinere oppustningen med de intense vibrationer for en endnu mere eksplosiv oplevelse.

Denne oppustelige anal vibrator er genopladelig og vandtæt, så du kan nyde våde og frække lege i badet eller bruseren. Det ergonomiske design og det praktiske håndtag gør den nem at betjene og bruge.

Vær opmærksom på, at anal legetøj altid skal bruges med ekstra forsigtighed og masser af glidemiddel. Lyt altid til din krops signaler og stop, hvis der opstår ubehag eller smerte.

Du finder mere Analt sexlegetøj her

Specifikke referencer

16 andre varer i den samme kategori: