Dildo med vibrator

Dildo med vibrator

Du er måske ikke klar over det, men en dildo vibrator er blandt de absolut mest populære stykker sexlegetøj til kvinder indenfor dildo/vibrator kategorierne. Denne genre af sexlegetøj giver dig hele 2 overraskelser på én gang. Du får både en skøn dildo og en lækker vibrator - i ét og samme stykke sexlegetøj. Med en dildo vi...

Dildo med vibrator

Du er måske ikke klar over det, men en dildo vibrator er blandt de absolut mest populære stykker sexlegetøj til kvinder indenfor dildo/vibrator kategorierne. Denne genre af sexlegetøj giver dig hele 2 overraskelser på én gang. Du får både en skøn dildo og en lækker vibrator - i ét og samme stykke sexlegetøj. Med en dildo vibrator bestemmer du selv, hvor længe legen skal vare, og det er helt op til dig, hvilken hastighed og intensitet vibrationer hun skal have om I så leger med dominans eller ej.

Når hele underlivet vibrerer

Når hele underlivet vibrerer, og ikke kun en svag summen i din vagina, så aktiverer det endnu flere nervetråde som bliver fyldt med glade energier, som samtidig afstresser. Man kunne være fræk og sammenligne det med en indvendig massagestol, som masserer hele kroppen, fremfor bare en del af kroppen. Fordi nogle af vores dildoer med vibrator er så kraftige at det føles som om hele underlivet, ja næsten hele kroppen, vibrerer.

Mere

Dildo Vibrator Der er 42 varer.

pr. side
Viser 1 - 9 af 42
Viser 1 - 9 af 42