Dildo Vibrator  

Dildo Vibrator: Kombiner Intimitet og Stimulation med Vores Udvalg af Dildo Vibratorer

Velkommen til vores kategori med dildo vibratorer, hvor du kan kombinere intimitet og stimulation for en intens og fuldendt nydelsesoplevelse. Vores udvalg af dildo vibratorer er designet til at tilbyde en realistisk og stimulerende fornemmelse, der efterligner følelsen af en ægte penis kombineret med kraftfulde vibrationsfunktioner.

En dildo vibrator er et alsidigt sexlegetøj, der kan bruges både til vaginal og anal stimulation. Vores sortiment inkluderer forskellige størrelser, former og teksturer, så du kan finde den perfekte dildo vibrator, der passer til dine individuelle præferencer og ønsker.

Varer
29 varer.

 • Ny

  Noah 2 in1 Vibrator: Din Partner i Eventyr Tag din erotiske oplevelse op på et nyt niveau med Noah 2 in1 Vibrator. Dette alsidige sexlegetøj kan let transformeres og formes til at passe til dine unikke behov og ønsker, hvilket gør det til en ideel ledsager til dine mest intime øjeblikke.

  349,00 DKK
 • Opdag Sensationel Stimulation med Denne Spændende Pink Rabbit Vibrator Opdag den sensationelle stimulering med Nalone Magic Stick - Pink Rabbit Vibrator. Denne multifunktionelle vibrator vil tage dig med på en erotisk rejse af ekstase og tilfredsstillelse. Forkæl dig selv eller din partner med denne spændende vibrator, der vil bringe dig uendelige glæder.

  299,00 DKK
 • PRETTY LOVE BURKE mini vibrator 16 cm lang, 3,6 cm bred.  Denne  genopladelige roterende vibrator i 100% silikone, er udstyret med både 4 forskellige vibrations funktioner samt 4 forskellige rotations funktioner, what's not to like.  En ekstra lækker detalje ved denne roterende vibrator er at den er vandtæt samt kan anvendes til stimulering både...

  499,00 DKK
 • Satisfyer pro G-Punkt Her er der tale om en anderledes rabbit vibrator, da den del der stimulere klitoris bruger luftpulseringer til dette, mens den har en udformning som kan stimulere g-punktet. Oven i alt dette har den 7 forskellige mønstre og 3 forskellige hastigheder den kan vibrere med. det er lækker sexlegetøj Mange flere frække Dildoer her

  599,00 DKK
 • Lækker sexlegetøj vibratorer BRODERICK er en fræk rabbit-vibratorer i et ergonomisk design som gør den nem at håndtere under brug. Med striben af pirrende vibrationsmønstre som man nemt kan klikker sig igennem, finder man hurtigt ens foretrukne vibratorer. eller andet sexlegetøj

  439,00 DKK
 • Power Flower er en unik vibrator der er formet som en blomst med tre blade, i lækker blød silikone.  Med dens stærke dybe vibrationer er den yderst velegnet til at stimulere klitoris.  Find flere dildo-vibrator her 

  449,00 DKK
 • Her er der tale om noget anderledes, da denne Rabbits vibrator lytter efter rytmer, så den kan følge f.eks. Rytmen i det musik du høre. Den har 7 forskellige vibrations mønstre og lydaktiveret vibrationer,  hvilket giver rigtig gode muligheder for at blive stimuleret præcis som du gerne vil. 

  449,00 DKK
 • En dejlig stor XL vibrator fra satisfyer der er lavet i et lækkert blødt silikone materiale, som gør oplevelsen endnu bedre. Den har 12 forskellige vibrations indstillinger, er genopladelig og vandtæt, så tag den endelig med i bad og nyd det endnu mere. 

  529,00 DKK
 • Tilbud!

  Lækkert vibrator der både stimulere klitoris og g-punktet for en intens følelse, der giver dig gode betingelser for at komme helt op at ringe. Den er lavet i et dejligt blødt silikone materiale, som føles rigtig dejligt. Til at hjælpe med dette giver den dig også 7 forskellige indstillinger, og den er genopladelig, så en hurtig tur i stikkontakten og den...

  349,00 DKK 399,00 DKK
 • Med denne vibrator stimulers både klitoris og vagina. Vibratoren har to motorer, en øverst på hovedet og en i klitorisstimulatoren. Vibratoren har et roterende hjul med bløde silikonklapper. Hjulet drejer i forskellige hastigheder og i forskellige retninger. Vibratoren har 6 vibrationstilstande, og motorerne kan også tændes separat. Vibratoren har 2...

  649,00 DKK
 • En lydsvag, men kraftfuld vibrator der er lavet af et lækkert blødt silikone materiale, der er med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Så med dens lækre kvalitet og dens 7 forskellige hastigheder kan den gøre noget godt for alle. Og den har en størrelse som hverken er for lille eller for voldsom med dens 124 mm i længde og 33 mm i diameter. Samt den er...

  249,00 DKK
 • Denne vibrator fra MY First har en bullet udformning, dette gør at den er god til at stimulere både klitoris og indvendigt. Den har en kraftfuld, men lydsvag vibrator, med 7 forskellige hastigheder, så der skulle være noget der kunne falde i enhvers smag. Størrelsesmæssigt så har den en længde på 132 mm og en diameter på 27 mm. Og bare rolig selvfølgelig...

  249,00 DKK
 • Er silkeblødt silikone materiale, 7 forskellige hastigheder, og en form der kan hjælpe dig med at stimulere g-punktet det du søger? Så er denne vibrator måske lige noget for dig. Udover disse ting så har den en længde på 135 mm og en diameter på 30 mm, og så er den selvfølgelig genopladelig.

  249,00 DKK
 • Denne vibrator er lavet af et lækkert blødt silikone materiale, som føles meget dejligt. Så dette sammen med de 7 forskellige hastigheder den kan vibrere med, vil kunne give en dejlig fræk oplevelse, og nogle gode orgasmer. Den har en diameter på 32 mm og en længde på 125 cm. Dertil er den også både vandtæt og genopladelig, så du ender ikke med at stå en...

  249,00 DKK

Viser 1 - 21 af 29

Hvad er en dildo med vibrator?
   

En dildo med vibrator kaldes også blot en vibrator, og det er en klassisk penisformet dildo tilsat elektrisk vibration.

Hvilken slags dildo med vibrator kan jeg få?
   

Der findes flere varianter og modeller, for eksempel Rabbit vibrator som er udrustet med klitorisvibrator.

Hvorfor vælge en dildo med vibrator?
   

En dildo med vibrator kan give dig ekstra nydelse samt en længere og mere intensiv orgasme.

Dildo med vibrator – et sikkert valg

Dildoer – det vil sige fallosformede penisattrapper til tilfredsstillelse af erotisk lyster – har eksisteret gennem hele menneskehedens historie. Før i tiden blev dildoer fremstillet i forhåndenværende materialer – alt fra træ til diverse mineralske materialer som for eksempel lertøj, jade eller sten.

Den dag i dag kender de fleste nok mestendels til dildoer i gummi, latex eller silikone, selvom dildoer fremstillet i glas eller stål også findes på markedet. Sidstnævnte er dog knap så udbredte som de mange forskellige dildoer belagt med hudlignende materiale, som gør dem utroligt naturtro. Og inden for det seneste århundrede er en nyere opfindelse, nemlig elektricitet, kommet til at spille en stor og afgørende rolle inden for erotiske hjælpemidler.

Batterier har revolutioneret hele branchen for sexlegetøj, og har gjort det muligt at fremstille dildoer, som kan bibringe dig en helt anden form for nydelse. En dildo med vibrator kan tage dig og din orgasme til hidtil ukendte højder, idet du ved hjælp af den vibrerende enhed kan stimulere punkter, som ellers var nærmest utilgængelige.

Samtidig har den øgede efterspørgsel medført opmærksomhed fra fabrikanterne, som nu er mere opmærksomme på kvinders behov end nogensinde før. Derfor vil du kunne finde alskens variationer over temaet dildo med vibrator – og mon ikke der er en, der passer præcis til dig?

 

Mange muligheder med vibrator og sexlegetøj

Først og fremmest er en dildo med vibrator ikke blot en dildo, der er tilsat elektrisk forstærket vibration. Der er skam tænkt meget længe og nøje over udformningen af en sådan dildo, så den anatomisk er helt perfekt. Samtidig er det ingenlunde tilfældigt, hvordan en dildo med vibrator vibrerer.

En vibrator leveres med et hav af forskellige muligheder for indstilling og justering af såvel hastighed som styrke og vibrationsmønster. Og uanset om du ønsker en dildo med ekstra klitorisvibrator eller intensiveret stimulering af dit G punkt, kan du finde, hvad du søger her i shoppen.

 

Vælg den rette dildo med vibrator

Med så mange forskellige valgmuligheder kan det være svært at skulle lægge sig fast på en enkelt model. Der er dog ingen, der siger, at du kun må eje én dildo med vibrator.

Du kan med fordel købe flere dildoer i forskellige størrelser og udformninger, så du kan skifte, alt efter hvilket humør du er i. Du kan eksempelvis tjekke den vidt berømte Rabbit vibrator, som giver ganske fantastisk klitoris stimulation – eller hvad med en fræk Satisfyer, som kan kontrolleres via app?

Se alle mulighederne her, og lad dig friste til en ny dildo med vibrator.

Oplev forførende nydelse med vores dildo vibratorer

Dildo vibratorer er en af de typer sexlegetøj, der kan dele vandene. Nogle foretrækker en klassisk dildo uden vibration, mens andre nyder den ekstra dimension, som en indbygget vibrator kan tilføre. Med vores udvalg af dildo vibratorer kan du udforske en verden af sensuel nydelse og opnå intense orgasmer.

Den perfekte kombination af form og vibration

Vores dildo vibratorer er designet med fokus på både form og funktion. De er formet til at stimulere dine mest erogene zoner og give dig en realistisk og behagelig oplevelse. Samtidig tilbyder de indbyggede vibratorer forskellige vibrationsindstillinger og intensitetsniveauer, så du kan skræddersy stimulationen efter dine ønsker og behov.

Uanset om du foretrækker en blid og pirrende vibration eller en kraftfuld og intens stimulation, kan vores dildo vibratorer give dig en ekstra dimension af nydelse. Brug dem alene eller sammen med en partner for at udforske nye erotiske højder. Forkæl dig selv med den ultimative kombination af form og vibration og lad dig forføre af vores udvalg af dildo vibratorer.

Du finder mange flere vibrator her