Dildo Vibrator  

Varer
36 varer.

 • PRETTY LOVE BURKE 16 cm lang, 3,6 cm bred.  Denne  genopladelige roterende vibrator i 100% silikone, er udstyret med både 4 forskellige vibrations funktioner samt 4 forskellige rotations funktioner, what's not to like.  En ekstra lækker detalje ved denne roterende vibrator er at den er vandtæt samt kan anvendes til stimulering både udvendigt og...

  499,00 DKK
 • Satisfyer pro G-Punkt Her er der tale om en anderledes rabbit vibrator, da den del der stimulere klitoris bruger luftpulseringer til dette, mens den har en udformning som kan stimulere g-punktet. Oven i alt dette har den 7 forskellige mønstre og 3 forskellige hastigheder den kan vibrere med. det er lækker sexlegetøj Mange flere frække Dildoer her

  499,00 DKK
 • Lækker sexlegetøj vibratorer BRODERICK er en fræk rabbit-vibratorer i et ergonomisk design som gør den nem at håndtere under brug. Med striben af pirrende vibrationsmønstre som man nemt kan klikker sig igennem, finder man hurtigt ens foretrukne vibratorer. eller andet sexlegetøj

  439,00 DKK
 • Power Flower er en unik vibrator der er formet som en blomst med tre blade, i lækker blød silikone.  Med dens stærke dybe vibrationer er den yderst velegnet til at stimulere klitoris.  Find flere dildo-vibrator her 

  449,00 DKK
 • Her er der tale om noget anderledes, da denne Rabbits vibrator lytter efter rytmer, så den kan følge f.eks. Rytmen i det musik du høre. Den har 7 forskellige vibrations mønstre og lydaktiveret vibrationer,  hvilket giver rigtig gode muligheder for at blive stimuleret præcis som du gerne vil. 

  449,00 DKK
 • En dejlig stor XL vibrator fra satisfyer der er lavet i et lækkert blødt silikone materiale, som gør oplevelsen endnu bedre. Den har 12 forskellige vibrations indstillinger, er genopladelig og vandtæt, så tag den endelig med i bad og nyd det endnu mere. 

  399,00 DKK
 • Lækkert vibrator der både stimulere klitoris og g-punktet for en intens følelse, der giver dig gode betingelser for at komme helt op at ringe. Den er lavet i et dejligt blødt silikone materiale, som føles rigtig dejligt. Til at hjælpe med dette giver den dig også 7 forskellige indstillinger, og den er genopladelig, så en hurtig tur i stikkontakten og den...

  399,00 DKK

Viser 1 - 12 af 36

Dildo med vibrator – et sikkert valg

Dildoer – det vil sige fallosformede penisattrapper til tilfredsstillelse af erotisk lyster – har eksisteret gennem hele menneskehedens historie. Før i tiden blev dildoer fremstillet i forhåndenværende materialer – alt fra træ til diverse mineralske materialer som for eksempel lertøj, jade eller sten.

Den dag i dag kender de fleste nok mestendels til dildoer i gummi, latex eller silikone, selvom dildoer fremstillet i glas eller stål også findes på markedet. Sidstnævnte er dog knap så udbredte som de mange forskellige dildoer belagt med hudlignende materiale, som gør dem utroligt naturtro. Og inden for det seneste århundrede er en nyere opfindelse, nemlig elektricitet, kommet til at spille en stor og afgørende rolle inden for erotiske hjælpemidler.

Batterier har revolutioneret hele branchen for sexlegetøj, og har gjort det muligt at fremstille dildoer, som kan bibringe dig en helt anden form for nydelse. En dildo med vibrator kan tage dig og din orgasme til hidtil ukendte højder, idet du ved hjælp af den vibrerende enhed kan stimulere punkter, som ellers var nærmest utilgængelige.

Samtidig har den øgede efterspørgsel medført opmærksomhed fra fabrikanterne, som nu er mere opmærksomme på kvinders behov end nogensinde før. Derfor vil du kunne finde alskens variationer over temaet dildo med vibrator – og mon ikke der er en, der passer præcis til dig?

 

Mange muligheder med vibrator

Først og fremmest er en dildo med vibrator ikke blot en dildo, der er tilsat elektrisk forstærket vibration. Der er skam tænkt meget længe og nøje over udformningen af en sådan dildo, så den anatomisk er helt perfekt. Samtidig er det ingenlunde tilfældigt, hvordan en dildo med vibrator vibrerer.

En vibrator leveres med et hav af forskellige muligheder for indstilling og justering af såvel hastighed som styrke og vibrationsmønster. Og uanset om du ønsker en dildo med ekstra klitorisvibrator eller intensiveret stimulering af dit G punkt, kan du finde, hvad du søger her i shoppen.

 

Vælg den rette dildo med vibrator

Med så mange forskellige valgmuligheder kan det være svært at skulle lægge sig fast på en enkelt model. Der er dog ingen, der siger, at du kun må eje én dildo med vibrator.

Du kan med fordel købe flere dildoer i forskellige størrelser og udformninger, så du kan skifte, alt efter hvilket humør du er i. Du kan eksempelvis tjekke den vidt berømte Rabbit vibrator, som giver ganske fantastisk klitoris stimulation – eller hvad med en fræk Satisfyer, som kan kontrolleres via app?

Se alle mulighederne her, og lad dig friste til en ny dildo med vibrator.

Hvad er en dildo med vibrator?
   

En dildo med vibrator kaldes også blot en vibrator, og det er en klassisk penisformet dildo tilsat elektrisk vibration.

Hvilken slags dildo med vibrator kan jeg få?
   

Der findes flere varianter og modeller, for eksempel Rabbit vibrator som er udrustet med klitorisvibrator.

Hvorfor vælge en dildo med vibrator?
   

En dildo med vibrator kan give dig ekstra nydelse samt en længere og mere intensiv orgasme.