RIMBA

Varer fra RIMBA

Viser 1 - 19 af 19

 • Dyb Elektrisk Stimulation med 185 mm Dilator RIMBA ELECTRO SOUND / DILATOR (185 MM) er et avanceret sexlegetøj, der er velegnet til erfarne brugere inden for elektrostimulering. Udforsk de intense fornemmelser og pirrende stimulering, som denne dilator kan tilbyde, og lad dig forføre af den unikke oplevelse af elektrisk stimulering og penetration.

  529,00 DKK
 • En tens enhed med 7 forskellige programmer, hvor hver enkelt program har 16 forskellige intensiteter, hvilket giver rigtig mange forskellige muligheder. Så hvis du godt kan lide strøm var dette måske en mulighed for at udforske det mere.

  819,00 DKK
 • Ny

  Fyldig Anal Stimulation og Elektrisk Pirrende Følelse med RIMBA ELECTRO MINI BUTTPLUG Med RIMBA ELECTRO MINI BUTTPLUG - BALLOON SHAPE (60 MM) kan du nyde både fyldig anal stimulation og den spændende verden af elektrostimulering. Uanset om du er nysgerrig nybegynder eller erfaren entusiast, vil denne plug give dig en unik og intens oplevelse.

  399,00 DKK
 • Maske, til bondage Forførende og Intens Fetishoplevelse Denne maske er lavet i saddle leather med en metal ring fastgjort på toppen til fastgørelse. Det er en unisex maske, den lukkes bagpå med 2 stropper.  Denne maske er designet til at tilføje en ekstra dimension af dominans og submission til din leg, samtidig med at den skaber en erotisk og mystisk...

  549,00 DKK
 • Ny

  Oplev Bi-Polar Elektrostimulering med 165 mm Dildo/Sound RIMBA - ELECTRO DILDO/SOUND, BI-POLAR (165 MM) er et avanceret sexlegetøj, der tilbyder en unik og spændende oplevelse. Udforsk den elektriske stimulering, som denne dildo/sound kan tilbyde, og lad dig forføre af den intense og pirrende nydelse, der venter dig.

  529,00 DKK
 • Rimbas bløde polstret ankelmanchetter er lavet af ægte læder og med et skumlag indeni. Disse luksuriøse manchetter har bløde kanter, er 7 cm brede og kan justeres med et metal spænde over 5 positioner. Den dobbelte karabin er inkluderet.

  679,00 DKK
 • Ny

  Oplev Større Selvtillid og Tilfredshed Uanset om du ønsker midlertidig forstørrelse, en hjælpende hånd til at opnå en fyldigere erektion eller bare at eksperimentere med din intime oplevelse, er vores Penis Enlarger med Manuel Pumpe et værdifuldt værktøj at have ved hånden.

  179,00 DKK
 • Læder halsbånd med O's ring  Lækkert læder halsbånd med O ring det at den går lidt ned på brystet gider den lidt fylde så man rigtig kan få øje på den.  Den underkastelse et halsbånd frembringer er fantastisk. det giver både toppen og bunden noget, at man har et tilhørs forhold. det kan også bruges som et lege halsbånd i læder hvor man bruger det som en...

  329,00 DKK
 • Halsbånd med tekst Provokerende og Sensuel Design Lækkert halsbånd fremstillet i medicinsk silikone det gør den glat og blød at have på. Fåes med tekst i forskellige ordlyd. Denne bære teksten BITCH, så om det er til slave, underdanig leg eller som et statement er dette et virkelig lækkert halsbånd. Justerbart i fire forskellige længder cirka mål....

  99,00 DKK
 • Halsbånd til ydmygelse, Lækker Silikone Design Ydmygelse eller slaveleg, er blot en af mange muligheder for anvendelse af dette lækre silikone halsbånd med teksten SLUT.  Den er lækker og blød at anvende og har mulighed for justering af str.   

  99,00 DKK
 • Fjernlager

  Meningen med electro sex er at skabe ukontrollable muskel sammentrækninger ved hjælp af elektriske stød. Elektrochokket rammer en nerve og det giver sammentrækninger af en eller flere muskler tæt på nerven. Jo stærkere stimulans - desto større sammentrækninger.

  699,00 DKK

Viser 1 - 19 af 19