Ebony Prostate Vibrator og Massagestav

Sort prostata vibrator i form af en skorpionshale.  Vibratoren har 10 forskellige vibrationsprogrammer. Med 5 stimulansnopper til perfekt P-punkt stimulation.

399,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 39 VIP point. Din kurv total 39 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 39,00 DKK.


Yderligere information

Ebony Prostate Massager er anatomisk formet som en skorpion til, at give dig de helt rigtige og lystbetonede stimulerende vibrationer af din prostata. Med sine 10 dynamiske vibrationstrin kan du frit vælge om du vil have hårde, bløde eller mellem lange vibrationer. De bløde knopper på skaftet sørger for at massere mellemkødet så du bliver stimuleret maximalt.

Ebony Prostate Massager har kun 2 knapper, og er dermed brugervenlig for enhver mand. Designet er sort og simpelt, og materialet utrolig fleksibelt. Dette er et stykke sexlegetøj, der er særdeles brugbart og unikt. Dette produkt er udviklet specielt til mænd til stimulering af anus og mellemkødet. Et område der er afgørende for mandens erektion, samt udløsning.

Brug prostata vibratoren under forspil, samleje eller helt alene! Anal vibratoren er vandtæt, men vær opmærksom på at den kun kan bruges under bruseren, ikke i badekarret.


Specifikationer:
Længde: 13,5 cm 

Diameter: 1,5-2,5 cm

Indføringsdybde: 11 cm. 

Materialer: TPR / ABS. 

phthalat-fri: ja

Batterier er inkluderet. (2 stk. N (DC1.5V))