Buttplugs til mænd  

Varer
15 varer.

 • 0 Review(s) 

  Kiotos Monstar Dildo Beast 62 Glow in the Dark Dette fantasifulde bæst er lavet i lækkert silikone med unik design med glow in the dark effekt.  med en længde på 20 cm og en diameter på 6 cm er der gode muligheder for fantasifuld leg. 

  719,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Vil du have en butt plug der er noget af det nemmeste at holde ren, så skal du vælge denne ud af glas. Men det kan den er af glas kan også være med til at give lidt ekstra, da du har mulighed for at skifte temperaturen på den bare ved at holde den under enten den varme eller kolde hane. 

  139,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Prostatamassage og vibrationer  Rocks Off Naughty Boy er en fleksibel og blød prostata vibrator til mænd. Stimulerer prostata - også kendt som det mandlige G-punkt. Ideel hvis du er nybegynder.

  699,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Prostatamassage Rocks Off Bad Boy er en fleksibel prostata vibrator. Intens vibration (lydsvag). Stimulerer prostata og mellemkødet. eller find mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

  659,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  prostatamassage Ebony Prostate Massager er et kraftfuldt sexlegetøj, specielt designet til at stimulere det mandlige G-punkt. Inden man kaster sig ud i denne form for leg er det vigtig med det rigtige sexlegetøj til prostatamassage og en rigtig god glidecreme og så start stille ud, heller bruge lidt langer tid på det end at, det bliver en dårlig oplevelse. 

  399,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Prostatamassage og vibrator  Perfekt anatomisk formet vibrator til stimulering af mandens "P-punkt". At stimuler Prostata giver en helt anden orgasme end man ellers oplever som mand.

  299,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Big boy prostata vibrator har en udformning som giver en intens følelse med de tre kugler det indvendigt skaft består af, men den har også 7 forskellige vibrations hastigheder, som gør at den kan tilpasse til lige præcis det du ønsker. Den giver en rigtig god fornemmelse indvendigt hvor den massere p-punktet, mens den udvendigt stimulere mellemgulvet for...

  569,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Denne handske kan give stor nydelse til både mænd og kvinder, og ikke kun analt som navnet indikere. Men den kan give dejlig nydelse til onani for begge køn eller bruges af par, hvor den kan være med til at give noget ekstra til sexlivet. 

  299,00 DKK

Viser 1 - 12 af 15

Buttplugs - få en fantastisk anal oplevelse

Buttplugs til mænd er anal sexlegetøj, der er simpelt og ikke for stort, men trods det, kan give enhver mand en fantastisk anal stimulation/ prostatamassage. Netop derfor, er buttplugs til mænd et godt sted at starte, hvis du ikke har eksperimenteret med anal stimulation før – og er det tilfældet, må du hellere skynde dig kigge igennem vores store udvalg af buttplugs, da det med sikkerhed vil give dig nogle Meget mere intense seksuelle oplevelser og mere nydelse end nogensinde før. Vores buttplugs til mænd er nemme at anvende og ligger godt i hånden, så de ikke smutter fra dig i din ophidselse og afbryder din nydelse, og de er tilmed brede forneden eller har et håndtag, så de ikke kan smutte op og sætte sig fast, hvor du ikke ønsker det.

I anus sidder der flere tusinde nerveender, der ofte ikke bliver stimuleret under sex eller onani. Det kan være, du har eksperimenteret med at føre en enkelt finger op bagtil, eller måske du har ladet din kæreste gøre det på dig, når hun har givet dig oralsex. Hvis du har prøvet det, ved du allerede godt, at det kan føles helt fantastisk. Tænk så, hvad buttplugs ville kunne gøre for dig også.

Prostata massager til det mandlige P-punkt 

Der er naturligvis lidt forskelligt at vælge imellem, når du skal finde en prostatamassager. For der skal selvfølgelig være noget til enhver smag. Derfor er der både forskel på form og størrelse, når du kigger vores udvalg igennem.

Måske skal du endda have flere forskellige? For det kan jo også være, du gerne vil have lidt forskelligt afhængig af, om du vil bruge den alene eller sammen med en partner. De mest populære er de u-formede, som kan stimulere både inde- og udefra.

De har desuden ofte en mere pirrende design med eksempelvis kugler op ad skaftet, så du får det maximale ud af dit anale sexlegetøj. Der er mange nerveender i endetarmen, der vil nyde godt af den ekstra opmærksomhed. Det kan også være virkelig ophidsende at vælge en vibrator med en penisring, da det både giver dig en hårdere og længere erektion samtidig med, at du bliver stimuleret analt.

Brug glidecreme

Det er som altid vigtigt at huske at bruge glidecreme, når du kaster dig ud i anal sexlegetøj og en prostata stimulator. Der er altså ikke meget komme efter i forhold til naturlig glidecreme, når det foregår bagtil.

Du får derfor en langt bedre oplevelse, når du tilføjer noget ekstra smørelse. Det meste sexlegetøj er lavet i et blødt materiale med en silikonebaseret overflade.

Det er også tilfældet med dit sexlegetøj til prostatamassage, så derfor skal du vælge en vandbaseret udgave, så dine produkter ikke tager skade og du opnår den største nydelse.