Sins Inquisition Full-face Bondage Hood

SINS Inquisition - Full face Bondage hætte i sort. Masken er blød og elastisk. Ingen lynlåse eller besværet med at fastgøre snore. Du trækker den bare over hovedet, og den passer.

549,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 54 VIP point. Din kurv total 54 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 54,00 DKK.


Yderligere information

Denne lækre maske er lavet af neopren, hvilket gør den blød og strækbar. Der er ingen lynlåse eller bøvl med snore for at fastgøre den. Du trækker den bare over hovedet og så tilpasser den sig.

Ved helt at dække ansigtet giver neoprenmasken en høj grad af anonymitet, hvilket både kan være psykologisk stimulerende og give mulighed for en mere intens og fræk oplevelse. Særligt tiltalende er det aftagelige mundstykke, som gør det muligt for slaven at være oralt aktiv, mens resten af ansigtet forbliver tildækket. Det intensiverer følelsen af underkastelse og fokus på selve handlingen. Desuden sikrer det behagelige, elastiske neopren materiale et højt niveau af bærekomfort, selv over længere perioder. Desuden kan blindfoldet begrænse udsynet og dermed øge koncentrationen under blowjobbet, hvilket kan øge intensiteten for den aktive partner. Alt i alt tilbyder denne neoprenmaske en unik kombination af anonymitet, komfort og sensuel oplevelse, ideel til passiv oralsex.

Masken er lavet af lækkert sort neopren. Hvor du kan vedhæfte eller fjerne mundkurv og bind for øjnene takket være tilslutningerne med trykknapperne. Fordi masken er lavet af neopren, lukker den godt til omkring hovedet, uden at den føles løs. Den tåler vand og er nem at have med på vejen. Da masken er blød og strækbar så er den meget behagelig at have på.

Åndbarhed: En anden fordel ved neopren er dens åndbarhed. Mens latex og nogle gange læder har tendens til at holde på varmen, hvilket kan føre til overdreven varme og ubehag, giver neopren mulighed for bedre luftcirkulation. Dette gør neoprenmasker særligt behagelige under mere intense aktiviteter.

Masken er så nem at rengøre, at du kan få din BDSM-leg lige så beskidt, som du kan lide den, og den bør derfor ikke mangle din BDSM-kollektionen.

Specifikationer:

  • Omkreds: 56-59 cm
  • Højde: 18,5 cm
  • Materiale: Neopren
  • Farver: Sort og rød
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Sins Inquisition Full-face Bondage Hood

    Sins Inquisition Full-face Bondage Hood

    SINS Inquisition - Full face Bondage hætte i sort. Masken er blød og elastisk. Ingen lynlåse eller besværet med at fastgøre snore. Du trækker den bare over hovedet, og den passer.

    Skriv din produktanmeldelse