Kink Convention Danmark April 2019

Som du måske har fornemmet hvis du har læst andre af vores guides så fylder vidensdeling rigtig meget hos os. Derfor har vi kastet os ud i af lave en Convention om BDSM.
Grund idéen er at samle en del undervisere fra det store udland og blande dem med nogle af de fantastisk dygtige undervisere vi har herhjemme og så lave en weekend hvor en masse mennesker kunne mødes og bliver klogere på det de selv tænder på og se og opleve noget de ikke havde forestillet sig.

Vi har fundet nogle af de helt skarpe undervisere. Først vil jeg nævne Robert Dante fra USA som er helt fantastisk med en Bullwhip og har flere verdensrekorder og Guinness rekorder og så er han rigtig god til at koble det med BDSM så det bliver super spændende. Folk plejer at kommer fra hele Europa når han er på plakaten.

I England er der en fyr som har en butik der hedder Edgeplay og han synes at klinik lege er fantastisk og her tænker jeg på nåle og brandmærkning og singletails. 
Han har en helt fantastisk evne til at trække det ned på et plan hvor alle får lyst til at deltage og prøve. Han laver også noget for øvede inden for nåle som er ret ekstremt og man skal ikke være sart hvis man deltager her, men har man brugt tid på at lege med nåle og gerne vil prøve noget nyt er det oplagt.

Også fra England kommer en fyr der hedder Andy. Hans pasion er strøm på alle måder og så er han stor sadist, han er lige i stødet når han bruger hans violet wand eller tens apparat og det er så gnisterne springer. 

Hele planen er ikke på plads endnu og vi ligger i dialog med en underviser mere fra England. 

Her hjemme fra har vi prøvet at finde nogle der er lidt atypiske og med en lidt anden vinkel end man ellers ser. Vi har fundet en der kan noget med hypnose og Dominans og som laver en kobling der er super spændende. En der arbejder med smertehåndtering, og naturligvis en skøn kvinde der kan noget med Bondage. Der bliver naturligvis også plads til noget med floggere og meget andet.

I fantastiske rammer hos KinkClub har du nu muligheden for at se og opleve noget der ikke er set før i Norden. Se mere på  Kink Convention hos Kink Club

Efterlad en kommentar