Padded Thigh Sling Position Aid

Producenter:

699,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 69 VIP point. Din kurv total 69 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 69,00 DKK.


Yderligere information

Dyk ned i en verden af dybere forbindelse og udforskning med din partner! Denne elegante lædersejl er skabt til at bringe jer tættere sammen, åbne op for nye niveauer af nydelse. Med sin polstring bag nakken og omkring lårene sikrer den ultimativ komfort, mens I udforsker. Denne hjælp til positionering gør det nemmere end nogensinde at trække din partners ben tilbage, hvilket giver uhindret adgang til at udforske hinandens dybder. Justerbare sider giver jer mulighed for at tilpasse jeres oplevelse præcist efter jeres ønsker. Nakkestøtten tilføjer et ekstra lag af komfort, så din partner kan nyde synet og følelsen, mens du viser din kærlighed. Og med to D-ringe placeret ved halsområdet, åbner det op for muligheden for at tilføje manchetter, forvandlende jeres intime øjeblikke til en spændende bondage-oplevelse.

Specifikationer:

  • Total længde: 86 tommer
  • Lårmanchetter justerbare fra 21 til 28 tommer i omkreds
  • Materiale: PU læder, metal
  • Farve: Sort

Lad denne positioneringshjælp være jeres billet til en verden, hvor komfort møder lyst, og hvor hver berøring bliver en opdagelsesrejse.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Padded Thigh Sling Position Aid

    Padded Thigh Sling Position Aid

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • Bondage sæt med muligheder  vi har alle fantasier om alt muligt. og en af dem kan være at spænde konen/kærsten fast et sted eller på en måde sådan der er fri adgang. der er dette sæt lige det helt rette. ved hjælp af manchetter kan man fikser hende med spredte ben sådan der er fri adgang og uden hun kan gøre det store. 

      1.299,00 DKK
    • Nem og hurtig bondage på den hurtige måde Med dette sæt kan du udforske en bred vifte af bondagelege uden besvær. Det er perfekt til både begyndere og erfarne brugere, der ønsker en hurtig og nem måde at tilføje spænding til deres intime stunder.

      899,00 DKK