Adjustable Luxury Spreader Bar

Perfekt til Enhver BDSM-Entusiast

Tag din BDSM-leg til nye højder med denne justerbare luksus spreader bar. Skab intense bindselsoplevelser og udforsk den erotiske spænding, som kun en spreader bar kan give. Du vil ikke fortryde at tilføje dette kraftfulde redskab til din samling af sexlegetøj.

429,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 42 VIP point. Din kurv total 42 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 42,00 DKK.


Yderligere information

Adjustable Luxury Spreader Bar: Din Vej til Intense Bindselsoplevelser

Er du klar til at tage dit første skridt ind i BDSM-verdenen? Vores justerbare luksus Spreader Bar er det perfekte redskab til at introducere dig til dette univers. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil denne spreader bar give en ekstra dimension til din leg.

Skræddersyet Oplevelse med Justerbar Længde

Vores Spreader Bar er designet til at give dig fuld kontrol over spændingsniveauet. Den kan justeres fra 64 cm til 94 cm med intervaller på 3 cm, hvilket gør den ideel til forskellige stillinger og positioner. Lavet af højkvalitets rustfrit stål, er denne bar både holdbar og sikkerhedsorienteret. Den medfølgende låsemekanisme sikrer, at baren forbliver i den ønskede længde under hele legen.

Uforglemmelige Oplevelser med Spreader Bar

Spreader Baren er perfekt til brug i kombination med manchetter eller reb, så du kan fastgøre din partner i forskellige positioner. Uanset om du ønsker at udforske dominans og underkastelse, eller bare ønsker at tilføre lidt ekstra krydderi til dit sexliv, vil denne spreader bar levere en uforglemmelig oplevelse.

Specifikationer:

  • Produkt: Adjustable Luxury Spreader Bar
  • Materialer: Rustfrit stål
  • Justerbar: Ja, fra 64 cm op til 94 cm

Hvis du er klar til at tage det første skridt ind i BDSM-universet, er vores Adjustable Luxury Spreader Bar det perfekte valg for dig. Husk altid at kommunikere med din partner og sætte grænser, før I begynder jeres BDSM-eventyr. Med vores Spreader Bar, er du godt på vej til at opleve en helt ny verden af ​​erotisk nydelse.


Adjustable Luxury Spreader Bar - Skab Intens Bindselsoplevelse

Denne justerbare luksus spreader bar er det ultimative redskab til at tage dine bindselsoplevelser til det næste niveau. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM-verdenen, vil denne spreader bar tilføre en ekstra dimension til din leg.

bondage spreader bar her

Spreader baren er designet til at give dig fuld kontrol over spændingsniveauet, så du kan tilpasse den præcis efter dine præferencer. Den kan justeres fra kortest 64 cm til længst 94 cm med 3 cm hop, hvilket gør den ideel til forskellige stillinger og positioner.

Justerbar Længde for Skræddersyet Oplevelse

Udført i høj kvalitet, er denne spreader bar både holdbar og sikkerhedsorienteret. Den er fremstillet af stærke materialer, der sikrer, at den ikke bøjer sig eller giver efter under brug. Den medfølgende låsemekanisme sikrer, at baren forbliver i den ønskede længde under hele legen.

Spreader baren er ideel til brug i kombination med manchetter eller reb, så du kan fiksere dine partnere i forskellige positioner. Uanset om du ønsker at udforske dominans og underkastelse, eller bare ønsker at tilføje lidt ekstra krydderi til dit sexliv, vil denne spreader bar levere en uforglemmelig oplevelse.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Adjustable Luxury Spreader Bar

    Adjustable Luxury Spreader Bar

    Perfekt til Enhver BDSM-Entusiast

    Tag din BDSM-leg til nye højder med denne justerbare luksus spreader bar. Skab intense bindselsoplevelser og udforsk den erotiske spænding, som kun en spreader bar kan give. Du vil ikke fortryde at tilføje dette kraftfulde redskab til din samling af sexlegetøj.

    Skriv din produktanmeldelse