Magoon Erotic Oil 100ml -Vanillie

Erotic Massage Oil 100ml Vanillie 

Den sanselige duft af vanilje giver fantasien vinger! 100 ml.

89,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 8 VIP point. Din kurv total 8 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 8,00 DKK.


Yderligere information

Magoon Erotic Massage Oil 100ml Vanillie - Oplev Sensuel Nydelse

Forkæl dig selv og din partner med en sansepirrende oplevelse ved hjælp af Magoon Erotic Massage Oil 100ml Vanillie. Denne luksuriøse massageolie er specielt designet til at skabe en intim og sensuel stemning, der vil vække jeres lyst og bringe jer tættere sammen.

En Forførende Duftoplevelse

Med Magoon Erotic Massage Oil får I mulighed for at nyde den fortryllende og naturlige duft af vanilje. Denne olie giver jer en autentisk aroma, der vækker sanserne og tilføjer en ekstra dimension til jeres massageoplevelse. Lad jer forføre af den blide og indbydende duft, der vil skabe en atmosfære af sensualitet og intimitet.

Denne vandopløselige massageolie glider let og smidigt på huden og efterlader den silkeblød og behagelig. Med dens drøjhed får I optimal anvendelse og kan nyde massage i længere tid uden at skulle bekymre jer om at løbe tør. Det bedste af det hele er, at denne olie er fuldstændig ufarlig at indtage, hvilket gør den perfekt til en massage, der fører til mere intimitet.

Hudvenlig og Nem at Rense Af

Magoon Erotic Massage Oil er fremstillet uden konserveringsmidler og er derfor ekstra hudvenlig. Efter brug kan olien nemt vaskes af med vand, hvilket gør rengøringen enkel og hurtig. I kan fokusere på at nyde den intense og sensuelle oplevelse, velvidende om at jeres hud vil forblive velplejet og blød.

Denne massageolie indeholder 100 ml og kan blandes med glidecreme for at opnå en endnu mere intens og glidende massageoplevelse. Skab en glødende atmosfære og start aftenen med en hed massage, der vil føre jer til øjeblikke af dejlig og romantisk sex.

Find flere spændende produkter inden for kategorien "Sexlegetøj" her. Opdag vores udvalg af glidecreme her

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Magoon Erotic Oil 100ml -Vanillie

    Magoon Erotic Oil 100ml -Vanillie

    Erotic Massage Oil 100ml Vanillie 

    Den sanselige duft af vanilje giver fantasien vinger! 100 ml.

    Skriv din produktanmeldelse