Ny
Double Trouble

Double Trouble

Producenter:

Fordobl styrke og stil med Double Trouble! Double Trouble-piskesættet er kun tilgængeligt som et samlet køb.

1.799,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 179 VIP point. Din kurv total 179 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 179,00 DKK.


Yderligere information

Double Trouble: Dobbelt Styrke og Stil i Ét Sæt

Træd ind i en verden af intensitet og luksus med Double Trouble - det ultimative piskesæt, der leverer både kraft og elegance i ét samlet produkt. Dette eksklusive sæt er designet til dem, der søger en legende oplevelse ud over det sædvanlige.

Håndtag på 30 cm og snerter er ca 45 cm skåret af det tykkeste møbelhud ca 5mm. den med de smalle snerter der minder om en opvarmer. har en noget anden tyngde end en typisk gør. denne lander noget tunger og kan noget mere. og den der er bredere i snerterne lander noget tungt.
Jeg har ikke tideliger oplevet en skind i denne tykkelse og fast hed uden af være et læder.
Det bliver et sæt jeg er nød til selv at skal eje.

Mærk den unikke tyngde og kraft, som disse floggers bringer til legen. Oplev en helt ny dimension af intensitet med snerterne - de lander tungt og efterlader et uforglemmeligt indtryk. Giv dig selv den ultimative gave med dette eksklusive floggersæt - du fortjener det!

Double Trouble sælges kun samlet til en konkurrencedygtig pris. Dette eksklusive sæt er tilgængeligt nu, men vær opmærksom på, at vores beholdning er begrænset. Skynd dig at få fat i dit sæt i dag og oplev kraften og stilen ved Double Trouble!

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Double Trouble

    Double Trouble

    Fordobl styrke og stil med Double Trouble! Double Trouble-piskesættet er kun tilgængeligt som et samlet køb.

    Skriv din produktanmeldelse