Blue Leather Handcuffs

649,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 64 VIP point. Din kurv total 64 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 64,00 DKK.


Yderligere information

Introduktion til de ægte læder BDSM-manchetter med dybblå lakfinish, det ultimative tilbehør for enhver, der ønsker at tilføje et strejf af raffinement og stil til deres BDSM-leg. Disse manchetter er fremstillet af højkvalitets ægte læder og er både holdbare og robuste, hvilket gør dem til det perfekte værktøj til at udforske nye og spændende fornemmelser i soveværelset.

Den dybblå lakfinish giver disse BDSM-manchetter et luksuriøst og elegant look, mens de gyldne spænder tilføjer et touch af glamour og finesse. Lædermaterialet sikrer en komfortabel og sikker pasform, så dit BDSM-spil er lige så behageligt som det er ophidsende.

Uanset om du er en erfaren BDSM-udøver eller lige er begyndt at udforske BDSM-verdenen, er BDSM-håndjernene i ægte læder med dybblå lakfinish det perfekte tilbehør at inkludere i din samling. Så hvorfor vente? Tilføj noget stil og raffinement til dit BDSM-spil i dag med disse ægte læder BDSM-håndjern.

Passer til håndledsomkred mellem 17 / 26 cm.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Blue Leather Handcuffs

    Blue Leather Handcuffs

    Skriv din produktanmeldelse