Pixey Deluxe - Black Chrome

Producenter:

Sig velkommen til Pixey Deluxe - Black Chrome, den mest kraftfulde genopladelige tryllestav i verden!

999,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 99 VIP point. Din kurv total 99 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 99,00 DKK.


Yderligere information

Den nye Deluxe wand er det ultimative værktøj til at opnå intense og kraftfulde orgasmer og tilfredsstillelse. Med op til 12.000 omdrejninger i minuttet og en imponerende vibrationsevne vil denne wand revolutionere din oplevelse af stimulering.

Det unikke design med et blødt silikonehoved og brede riller sikrer en behagelig og effektiv stimulering af klitoris eller andre erogene zoner. Den bøjelige hals gør det nemt at justere vinklen, så du rammer præcis det rigtige sted, mens det slanke skaft giver en behagelig håndtering.

Med 5 forskellige vibrationsmønstre og 5 hastighedsindstillinger kan du skræddersy din oplevelse præcis som du ønsker det. Skift mellem mønstrene med et enkelt tryk på knappen og juster hastigheden med +/- knapperne for at finde den perfekte rytme og intensitet.

Lyset ved skaftet indikerer, når wanden er tændt og skaber en stemningsfuld atmosfære. For at slukke det, hold -knappen inde i 3 sekunder.

Denne Deluxe wand er ikke kun en fryd for sanserne, men den er også miljøvenlig. Lavet af materialer af høj kvalitet og genopladelig via USB, er den et bæredygtigt valg for dig, der ønsker at kombinere nydelse med omtanke for miljøet.

Med en introduktionspris, du ikke kan modstå, er det nu det rette tidspunkt at investere i din egen Deluxe wand og opleve en ny verden af fornøjelse. Grib chancen og forkæl dig selv med denne innovative og luksuriøse wand, der vil tage dine orgasmer til nye højder.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Pixey Deluxe - Black Chrome

    Pixey Deluxe - Black Chrome

    Sig velkommen til Pixey Deluxe - Black Chrome, den mest kraftfulde genopladelige tryllestav i verden!

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • Pixey Exceed Wand Massager Når den køre på halv kraft synes de fleste at den er vild Multispeed  Drevet af ledning (EU-stik)  Høj effekt med rotation på 14000 omdr./min  Indbygget afkøling-ventilatorsystem med mere strøm og længere holdbarhed

      599,00 DKK
    • Tilbud!

      Sig hej til Pixey Deluxe Magic Wand  Verdens mest kraftfulde genopladelige magic wand! Den har fem styrker som går fra 3000 RPM opp til 12000 RPM. Den nyudviklede vibrationsmotor vil give dig orgasmer som aldrig før. Denne magic wand er lavet til kropsmassager og seksuelle oplevelser.

      949,00 DKK 999,00 DKK