Magoon Erotic Massage Oil 100ml -Jordbær

Lækker massageolie med herlig jordbærduft. Olien er vandopløselig og kan let vaskes af. Uden konserveringsstoffer. 100 ml flaske.

99,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 9 VIP point. Din kurv total 9 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 9,00 DKK.


Yderligere information

Magoon Erotic Massage Oil 100ml Jordbær - Oplev Romantik og Sensualitet

Opnå fuld afslapning og skab en intens intim oplevelse med Magoon Erotic Massage Oil 100ml Jordbær. Denne luksuriøse massageolie er specielt fremstillet til sensuel og romantisk massage, der vil vække jeres sanser og bringe jer tættere sammen.

Intensiver Jeres Sanselige Oplevelser

Med Magoon Erotic Massage Oil i den forførende duft af jordbær kan I skabe en stemning af romantik og sensualitet. Den naturlige og fristende aroma vil vække jeres sanser og gøre jeres massageoplevelse endnu mere intens og forførende.

Denne vandopløselige massageolie er designet til at give en silkeblød berøring på huden. Den glider let og smidigt, hvilket gør det nemt at give eller modtage en dybdegående og behagelig massage. Lad jer forføre af den blide duft og den beroligende fornemmelse af varmende olie på huden.

Fremragende Kvalitet og Hudvenlig

Magoon Erotic Massage Oil er af højeste kvalitet og indeholder ingen konserveringsmidler. Denne olie er skånsom mod huden og er nem at vaske af med vand efter brug. Det betyder, at I kan nyde en problemfri og bekymringsfri oplevelse uden at skulle bekymre jer om irriteret eller klæbrig hud.

Denne massageolie er også kompatibel med glidecreme, hvilket gør den ideel til dem, der ønsker at intensivere oplevelsen og skabe en endnu mere sensuel massage, der fører til mere intimitet.

Skab Ægte Intimitet

Start aftenen med en hed massage og opbyg en glødende atmosfære, der vil føre jer til dejlig og romantisk sex. Magoon Erotic Massage Oil 100ml Jordbær er det perfekte værktøj til at genoplive gnisten og skabe ægte intimitet i jeres forhold.

Køb Magoon Erotic Massage Oil 100ml Jordbær nu og åbn døren til en verden af romantik og sensualitet. Oplev den ultimative sanselige oplevelse, der vil efterlade jer begge sukkende efter mere.

Find flere spændende produkter inden for kategorien "Sexlegetøj" her. Opdag vores udvalg af glidecreme her.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Magoon Erotic Massage Oil 100ml -Jordbær

    Magoon Erotic Massage Oil 100ml -Jordbær

    Lækker massageolie med herlig jordbærduft. Olien er vandopløselig og kan let vaskes af. Uden konserveringsstoffer. 100 ml flaske.

    Skriv din produktanmeldelse