Dildo Beast Sleeve nr 11 - Pink

Producenter:

The Wolf Hard - Beast Penis Sleeve

Tag dit erotiske eventyr til nye højder med den innovative Kiotos Dildo Beast Sleeve - Pink. Denne unikke penisforlænger/sleeve er designet til at forbedre dine intime oplevelser og tage dem til det næste niveau.

409,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 40 VIP point. Din kurv total 40 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 40,00 DKK.


Yderligere information

Unikt Design Med Ekstra Fordele

Leder du efter en spændende måde at tilføje ny dybde til dit game? Løsningen er måske tættere på, end du tror. Lad os introducere dig til Wolf Hard - Beast Penis Sleeve, et legetøj designet til at vække din indre ulv og transformere dine seksuelle oplevelser!

Dette penis sleeve har et fantastisk dyrisk hundedesign, der giver det hele et vildt, men alligevel fantasifuldt præg. Du vil elske dens glatte struktur, som kombineret med højkvalitets, superblødt silikonemateriale giver en unik følelse af komfort og fornøjelse.

Vil du føle dig mere magtfuld? Intet problem! The Wolf Hard - Beast Penis Sleeve får din penis til at se tykkere ud og tilføjer en imponerende længde på 5 cm, som helt sikkert vil glæde dine partnere.

Kiotos Sleeve er ikke som andre sleeves på markedet. Den har en særlig kuglestretcher åbning, der ikke kun forbedrer stimulationen, men også fremmer øget udholdenhed. Det betyder, at du kan forlænge dine intime oplevelser for maksimal tilfredsstillelse.

Luksuriøs og Realistisk Følelse

Denne sleeve er lavet af højkvalitets, kropssikker flydende silikone, der giver en luksuriøs og realistisk følelse. De fleksible og strækbare egenskaber sikrer en behagelig og sikker pasform for brugere af forskellige størrelser.

Tekstureret Til Maksimal Stimulering

Med sin teksturerede indvendige del tilbyder Monstar Sleeve et væld af fornemmelser, der vil fange og glæde dine kunder. Den strategiske placering af riller, buler og knopper skaber en ophidsende oplevelse, der vil efterlade brugerne længselsfulde efter mere.

For at opnå endnu større glæde, anbefaler vi at kombinere denne sleeve med vores udvalg af glidecreme.

Nem Rengøring

Monstar Sleeve er nem at rengøre. Skyl blot med varmt vand og mild sæbe efter brug. På den måde er den klar til brug igen på ingen tid.

Specifikationer:

  • Diameter: 50 mm
  • Højde: 100 mm
  • Længde: 190 mm
  • Indførbar længde: 170 mm
  • Materiale: Silikone
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Dildo Beast Sleeve nr 11 - Pink

    Dildo Beast Sleeve nr 11 - Pink

    The Wolf Hard - Beast Penis Sleeve

    Tag dit erotiske eventyr til nye højder med den innovative Kiotos Dildo Beast Sleeve - Pink. Denne unikke penisforlænger/sleeve er designet til at forbedre dine intime oplevelser og tage dem til det næste niveau.

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

      149,00 DKK
    • Ungdommelig Friskhed Møder Visionær Innovation Oplev Just Glide Bio Vegan Anal Glidecreme, der perfekt kombinerer ungdommelig friskhed med raffineret innovation. Designet med en frisk, innovativ tilgang, denne glidecreme er fyldt med egenskaber, der vil blive værdsat af brugere i alle aldre. Den emmer af en ungdommelig ånd, men rummer en visionær...

      99,00 DKK