Nalone Miu Miu vibrator æg

Producenter:

Miu miu vibrator æg

er et lækkert bækkenbunds trænings sæt til dig der gerne vil stramme op, til din og din partners fornøjelse.

Med 7 vibrationer funktioner og en glat silikone belægning, er disse bækkenbundskugler effektive og giver behagelige resultater. Giv fjernbetjeningen til din kæreste og lad ham tage kontrol over dine orgasmer.

449,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 44 VIP point. Din kurv total 44 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 44,00 DKK.


Yderligere information

kugelrne der kan hjælpe dig til at opnå 2 ud af de 7 orgasmer du kan få

1. G-punkt 

et trådløst æg er først fantastisk hvis man kan få det til at stimulerer G-punktet. men hvis man sætter et alm æg op og sætter spidsen på G-punket så vil kroppen hurtig få det til at søge i mod udgange. 
Men det problem har med ikke med dette æg fordi det er todelt, det gør at det ikke kommer i kambulage med skambenet så man kan sætte den nedreste kugle i indgangen og rette den anden frem i mod G-punktet 

2. livmoder hals orgasme 

det er ikke alle der vil kunne opnå en livmoderhals orgasme men nogle kan. og det gøres med at sætte ægget op og får den foreste kugle til at sidde i livmoderhals åbningen 

Produkt beskrivelse af vibrator æg:


Fantastiske 7 vibrations funktioner og en glat silikone belægning, disse lystkugler strammer op og stimulerer samtidig for effektive og behagelige resultater. Aflever den lille fjernbetjening til din kæreste og lad ham tage kontrollen over jagten på dine orgasmer.

Indstil den på ”træningsmode” og den vil ”buzze” vibrationer spontant når du går rundt med kuglerne oppe. Alternativt, så lad din partner på afstand drille og kærtegne dit underliv på afstand med den lille smarte fjernbetjening, arbejd jer igennem de 7 forskellige vibrationsmodes på op til 10meter væk.

Drage fordel af trænet bækkenbundsmuskler, forbedret kontrol og stærkere orgasmer. Ideel til både begyndere og eksperter.

En hver Sexshop har sexlegetøj der passer til alles behov om det er dildoer, på spændings dildoer, lyst kugler, pocket pussy, lolitadukke eller noget helt andet legetøj. det meste burde kunne findes i en sex butik


Brug vandbaseret glidecreme for maksimal nydelse.

eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetojNøglefunktioner:

Glat silikone vibrerende lystkugler med musestille motor, for diskret nydelse i det offentlige
3 tommer  ledning for nem fjernelse og dermed ro i sindet
7 stimulation modes, for utrolig intern stimulering
Ergonomisk fjernbetjening med 10 meter radius
USB genopladeligt og vandtæt
Præsenteres i en smuk satinforet kasse
Inkluderer USB-kabel og snøre opbevaringspose