Fire Brigade Gas Mask

Dyk ned i en verden af sensuel exploration med Fire Brigade Gas Mask. Denne robuste, hudvenlige syntetiske gummimaske er det ultimative tilbehør til dit fetish outfit.

899,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 89 VIP point. Din kurv total 89 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 89,00 DKK.


Yderligere information

Din indgang til breathcontrole legens verden

Er du ny indenfor BDSM og breathcontrole leg? Frygt ikke, vores Fire Brigade Gas Mask er din ideelle introduktion. Denne maske, fremstillet af slidstærkt, hudvenligt syntetisk gummi, åbner en helt ny verden af sensuelle oplevelser.

En gasmaske i brandmandsstil med et unikt design

Vores Fire Brigade Gas Mask er inspireret af de modige brandmænd, vi ser i film og TV-serier. Dens dobbelte ansigtsforsegling og fleksible næsehætte sikrer både god støtte og komfort under dit eventyr i BDSM universet.

God synlighed og justerbarhed for optimal komfort

Fire Brigade gasmasken har et stort panorama visir, der passer perfekt sammen med briller, så du kan have fuld synlighed under din leg. Med elastik på bagsiden af hovedet, kan du nemt justere masken for at opnå den perfekte pasform.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren indenfor BDSM og breathcontrole leg, er vores Fire Brigade Gas Mask det perfekte valg for dig. Bestil din i dag hos Sadistenstoolbox.dk og oplev, hvordan den kan forvandle dine intime øjeblikke!

Specifikationsliste:

  • Type: Fire Brigade Gas Mask
  • Anvendelse: Forbedrer breathcontrole leg, reducerer iltniveauet
  • Materiale: Syntetisk gummi, PVC
  • Egnet til: Breath control leg, særligt i kombination med bondage
  • Længde: One size, justerbar med elastik på bagsiden af ​​hovedet
  • Bredde: One size, justerbar med elastik på bagsiden af ​​hovedet
  • Bemærk: 40 mm filter som vist medfølger ikke, sælges separat.
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Fire Brigade Gas Mask

    Fire Brigade Gas Mask

    Dyk ned i en verden af sensuel exploration med Fire Brigade Gas Mask. Denne robuste, hudvenlige syntetiske gummimaske er det ultimative tilbehør til dit fetish outfit.

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • Med vores Gas Mask Rubber Rebreathing Bellows introducerer vi en revolutionerende tilgang til gasmasker. Denne enhed, lavet af høj kvalitet gummi, er designet til at give dig fuld kontrol over din åndedrætsoplevelse, hvilket giver dig mulighed for at justere og kontrollere dit åndedræt som aldrig før.

      649,00 DKK
    • Med vores Gas Mask Urin Aroma Bottle introducerer vi en nyskabende og ungdommelig tilgang til gasmasketilbehør. Denne flaske er designet til at passe perfekt til alle vores gasmasker, hvilket giver dig friheden til virkelig at personalisere din oplevelse.

      199,00 DKK
    • Slange til gasmaske Med vores BRUTUS Gas Mask Hose introducerer vi en helt ny vision for gasmasker. Denne slange er skabt til at være mere end bare et produkt, det er en del af en større vision om at skabe innovative og fremsynede løsninger, der virkelig gør en forskel.

      99,00 DKK
    • Gasmaske Filter Med det revolutionerende BRUTUS Gas Mask Filter introducerer vi en helt ny vision for vejrtrækning. Dette filter er designet med en let modstand, der simulerer følelsen af at trække vejret gennem en gasmaske. Det er en detalje, der tilføjer dybde og autenticitet til din gasmaskeoplevelse.

      99,00 DKK
    • Ny

      Rebreather pose (3 liter) med afspærringsventil, passer på gasmaskeslangen og direkte på vores gasmasker.Gør breathcontrole legen mere spændende, reguler iltniveauet.Med standard M40 gasmaskegevind.

      569,00 DKK