Ny
Gasmaske Rebreather Pose med ventil

Gasmaske Rebreather Pose med ventil

Rebreather pose (3 liter) med afspærringsventil, passer på gasmaskeslangen og direkte på vores gasmasker.
Gør breathcontrole legen mere spændende, reguler iltniveauet.
Med standard M40 gasmaskegevind.

569,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 56 VIP point. Din kurv total 56 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 56,00 DKK.


Yderligere information

Din indgang til verdenen af åndedrætskontrol

Er du ny indenfor pride dildo og åndedrætskontrol universet? Ingen bekymring, vores Gasmaske Rebreather Pose er det perfekte første skridt. Denne pose forbindes til din gasmaskeslange og har en afspærringsventil i den anden ende, hvilket åbner op for en helt ny dimension af intime oplevelser.

Forbedrer åndedrætskontrollen

Den vidunderlige gummiduft af denne pose er et stort plus for gummifetichisten. Men hovedsageligt bruges denne pose til at forbedre breathcontrole leg. Når du puster ud og indånder igen i posen, falder iltniveauet. Ventilen i den anden ende af posen giver dig mulighed for at regulere indtaget af frisk luft.

Breath control leg kan være sjovt

Breath control leg er super sjovt, især i kombination med bondage. Men husk på, sikkerhed først: solo-åndespil er en kendt risiko i kink-scenen. Så aldrig efterlad din partner uden opsyn, ikke engang for et øjeblik!

Uanset om du er nybegynder eller erfaren indenfor pride dildo og åndedrætskontrol universet, er vores Gasmaske Rebreather Pose det perfekte valg for dig. Bestil din i dag hos Sadistenstoolbox.dk og oplev, hvordan den kan forvandle dine intime øjeblikke!

Specifikationsliste:

  • Type: Gasmaske Rebreather Pose med ventil
  • Anvendelse: Forbedrer åndedrætskontrol, reducerer iltniveauet
  • Egnet til: Breath control leg, særligt i kombination med bondage
  • Sikkerhedsanvisning: Leg ALDRIG med åndedrætskontrol alene, efterlad ALDRIG din partner uden opsyn, heller ikke i et minut!!
  • Længde: 3 liter
  • Bredde: Passer til alle vores gasmasker og tilbehør til gasmasker men kræver du kan lukke for udåndingen som f.eks. ved vores Army masker.
  • Bemærk: Er du i tvivl om det virker til din maske så kontakt os.
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Gasmaske Rebreather Pose med ventil

    Gasmaske Rebreather Pose med ventil

    Rebreather pose (3 liter) med afspærringsventil, passer på gasmaskeslangen og direkte på vores gasmasker.
    Gør breathcontrole legen mere spændende, reguler iltniveauet.
    Med standard M40 gasmaskegevind.

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • Slange til gasmaske Med vores BRUTUS Gas Mask Hose introducerer vi en helt ny vision for gasmasker. Denne slange er skabt til at være mere end bare et produkt, det er en del af en større vision om at skabe innovative og fremsynede løsninger, der virkelig gør en forskel.

      99,00 DKK
    • Sikker, Pållidelig og Spændende – Full Rubber Gas Mask Tilbyder den Bedste BDSM Oplevelse Vær ungdommelig, vær visionær, vær dig selv. Med vores Full Rubber Gas Mask, kan du udforske dine grænser og leve dine fantasier med tillid og sikkerhed. Så tag en dyb indånding, træd ind i vores verden, og lad os hjælpe dig med at gøre dine BDSM-drømme til...

      399,00 DKK
    • Sikker, Pållidelig og Spændende – Army Gas Mask Tilbyder den Bedste BDSM Oplevelse Vær ungdommelig, vær visionær, vær dig selv. Med vores Army Gas Mask, kan du udforske dine grænser og leve dine fantasier med tillid og sikkerhed. Så tag en dyb indånding, træd ind i vores verden, og lad os hjælpe dig med at gøre dine BDSM-drømme til virkelighed. 

      549,00 DKK
    • Ny

      Dyk ned i en verden af sensuel exploration med Fire Brigade Gas Mask. Denne robuste, hudvenlige syntetiske gummimaske er det ultimative tilbehør til dit fetish outfit.

      899,00 DKK
    • Ny

      Ny version af den nu udgåede S10 åndedrætsværn.Med standard 40 mm slangetilslutning.Flot udseende til gummiventilatorer.Med justerbar hovedsele, så én størrelse passer til alle.

      1.349,00 DKK