S10.2 Gasmaske

Ny version af den nu udgåede S10 åndedrætsværn.
Med standard 40 mm slangetilslutning.
Flot udseende til gummiventilatorer.
Med justerbar hovedsele, så én størrelse passer til alle.

1.349,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 134 VIP point. Din kurv total 134 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 134,00 DKK.


Yderligere information

Dit første skridt ind i verdenen af breathcontrole leg

Er du ny indenfor BDSM og breathcontrole leg? Ingen bekymring, vores S10.2 Gas Mask er det perfekte første skridt. Denne maske er designet med store, karakteristiske øjne og en rund snude, hvilket åbner op for en helt ny dimension af intime oplevelser.

En ny version af den elskede S10-gasmaske

Den engelske Avon S10 gasmaske er kendt verden over som DEN gasmaske for gummi fans. Med sine store, karakteristiske øjne og runde snude, er S10 den mest eftertragtede ledsager til dit gummi outfit. Desværre er S10 næsten ikke længere tilgængelig, men heldigvis er denne efterfølger her: S10.2.

Bedre taleklarhed og komfort

S10.2 gaskmasken har 2 taleportaler, der sikrer klar kommunikation, selv når masken er på. Den primære talemodul fungerer ved at genlyde lyden, der kommer fra udluftningsventilporten og det omkringliggende rum for at gøre brugeren mere letforståelig. Dette eliminerer behovet for en fremadrettet talemembran. En lignende design findes på Avons M50 og dens varianter.

Uanset om du er en nybegynder eller erfaren indenfor BDSM og breathcontrole leg, er vores S10.2 Gas Mask det perfekte valg for dig. Bestil din i dag hos Sadistenstoolbox.dk og oplev, hvordan den kan forvandle dine intime øjeblikke!

Specifikationsliste:

  • Type: S10.2 Gas Mask
  • Anvendelse: Forbedrer breathcontrole leg, reducerer iltniveauet
  • Egnet til: Breath control leg, særligt i kombination med bondage
  • Sikkerhedsanvisning: Leg ALDRIG med åndedrætskontrol alene, efterlad ALDRIG din partner uden opsyn, heller ikke i et minut!!
  • Længde: Standard størrelse, justerbar hovedsele
  • Bredde: Standard størrelse, justerbar hovedsele
  • Bemærk: Er du i tvivl om det virker til din maske så kontakt os.
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    S10.2 Gasmaske

    S10.2 Gasmaske

    Ny version af den nu udgåede S10 åndedrætsværn.
    Med standard 40 mm slangetilslutning.
    Flot udseende til gummiventilatorer.
    Med justerbar hovedsele, så én størrelse passer til alle.

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • Med vores Gas Mask Rubber Rebreathing Bellows introducerer vi en revolutionerende tilgang til gasmasker. Denne enhed, lavet af høj kvalitet gummi, er designet til at give dig fuld kontrol over din åndedrætsoplevelse, hvilket giver dig mulighed for at justere og kontrollere dit åndedræt som aldrig før.

      649,00 DKK
    • Med vores Gas Mask Urin Aroma Bottle introducerer vi en nyskabende og ungdommelig tilgang til gasmasketilbehør. Denne flaske er designet til at passe perfekt til alle vores gasmasker, hvilket giver dig friheden til virkelig at personalisere din oplevelse.

      199,00 DKK
    • Slange til gasmaske Med vores BRUTUS Gas Mask Hose introducerer vi en helt ny vision for gasmasker. Denne slange er skabt til at være mere end bare et produkt, det er en del af en større vision om at skabe innovative og fremsynede løsninger, der virkelig gør en forskel.

      99,00 DKK
    • Gasmaske Filter Med det revolutionerende BRUTUS Gas Mask Filter introducerer vi en helt ny vision for vejrtrækning. Dette filter er designet med en let modstand, der simulerer følelsen af at trække vejret gennem en gasmaske. Det er en detalje, der tilføjer dybde og autenticitet til din gasmaskeoplevelse.

      99,00 DKK
    • Ny

      Rebreather pose (3 liter) med afspærringsventil, passer på gasmaskeslangen og direkte på vores gasmasker.Gør breathcontrole legen mere spændende, reguler iltniveauet.Med standard M40 gasmaskegevind.

      569,00 DKK