Kiotos Monstar Dildo Beast 69

Producenter:

25.5 cm lang, og en diameter der starter ved 3,5 cm op til 7,2 cm

589,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 58 VIP point. Din kurv total 58 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 58,00 DKK.


Yderligere information

Kiotos Monstar Dildo Beast 69: Dit Eventyr i Nydelse Begynder Her

Kiotos Monstar Dildo Beast 69 er en monsterdildo designet til at give dig en intens og tilfredsstillende oplevelse. Med sit unikke design, imponerende størrelse og kropssikkert materiale, er Beast 69 ikke bare et sexlegetøj, men en invitation til at udforske en verden af nydelse.

Oplev Et Monster af Fornøjelse

Er du klar til at skubbe grænserne og dykke dybere ind i en verden af nydelse? Kiotos Monstar Dildo Beast 69 er her for at tage dig med på en utrolig rejse. Med sin fantastiske 2-farveeffekt og trendy design, vil denne monsterdildo ikke bare se fantastisk ud, men også føles fantastisk.

En Størrelse der Udfordrer

Beast 69 er ikke for de sarte. Med en længde på 25,5 cm og en diameter, der starter omkring 35 mm op til 72 mm ved de dyriske kugler, er dette en dildo designet til dem, der tør at udforske nye dybder inden for monsterdildoer. Hver centimeter er skabt for at give dig en intens og tilfredsstillende oplevelse.

Unikt Design og Funktioner

Beast 69 skiller sig ud med sit unikke design og funktioner. Den smukke blanding af kirsebærrøde og sorte farver er skabt for at maksimere din stimulation og give en ekstra behagelig oplevelse, uanset om du bruger den vaginalt eller analt.

Sikker og Behagelig at Bruge

Beast 69 er lavet af medicinsk silikone, hvilket gør den både sikker og behagelig at bruge. Dette materiale er kendt for sin fleksibilitet og holdbarhed, så du kan være sikker på, at Beast 69 vil være med dig i mange eventyrlige år.

Dit Næste Skridt i SM Shop

Kiotos Monstar Dildo Beast 69 er mere end bare et stykke sexlegetøj. Det er dit næste skridt i din rejse inden for SM-shop og monsterdildoer. Er du klar til at tage udfordringen op?

SPECIFICATIONER

Diameter

3,5-7,2 cm

Længde 25,5 cm
Vægt 505 gr
Materiale medicinsk silicone
Farve Rød og sort.
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Kiotos Monstar Dildo Beast 69

    Kiotos Monstar Dildo Beast 69

    25.5 cm lang, og en diameter der starter ved 3,5 cm op til 7,2 cm

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør