Kiotos Monstar Dildo Beast 70

Producenter:

28 cm lang, og en diameter i mittener den  4,2cm.

579,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 57 VIP point. Din kurv total 57 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 57,00 DKK.


Yderligere information

Kiotos Monstar Dildo Beast 70: Dit Eventyr i Nydelse Begynder Her

Kiotos Monstar Dildo Beast 70 er en monsterdildo designet til at give dig en intens og tilfredsstillende oplevelse. Med sit unikke design, imponerende størrelse og kropssikkert materiale, er Beast 70 ikke bare et sexlegetøj, men en invitation til at udforske en verden af nydelse.

Oplev Et Monster af Fornøjelse

Er du klar til at skubbe grænserne og dykke dybere ind i en verden af nydelse? Kiotos Monstar Dildo Beast 70 er her for at tage dig med på en utrolig rejse. Med sin fantastiske 3-farveeffekt og trendy tentakeldesign, vil denne monsterdildo ikke bare se fantastisk ud, men også føles fantastisk.

En Størrelse der Udfordrer

Beast 70 er ikke for de sarte. Med en længde på 28 cm og diameter på 42 mm, er dette en dildo designet til dem, der tør at udforske nye dybder inden for monsterdildoer. Hver centimeter er skabt for at give dig en intens og tilfredsstillende oplevelse.

Unikt Design og Funktioner

Beast 70 skiller sig ud med sit unikke design og funktioner. De detaljerede konturer og den smukke blanding af blå, lilla og røde farver er skabt for at maksimere din stimulation og give en ekstra behagelig oplevelse, uanset om du bruger den vaginalt eller analt.

Sikker og Behagelig at Bruge

Beast 70 er lavet af medicinsk silikone, hvilket gør den både sikker og behagelig at bruge. Dette materiale er kendt for sin fleksibilitet og holdbarhed, så du kan være sikker på, at Beast 70 vil være med dig i mange eventyrlige år.

Dit Næste Skridt i SM Shop

Kiotos Monstar Dildo Beast 70 er mere end bare et stykke sexlegetøj. Det er dit næste skridt i din rejse inden for SM og monsterdildoer. Er du klar til at tage udfordringen op? Så har vi andre Dragondildo her!

SPECIFICATIONER

Diameter

4,2 cm

Længde 28 cm
Vægt 540 gr
Materiale medicinsk silicone
Farve Blå og lilla.
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Kiotos Monstar Dildo Beast 70

    Kiotos Monstar Dildo Beast 70

    28 cm lang, og en diameter i mittener den  4,2cm.

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør