Kiotos Monstar Dildo Beast 56

Producenter:

Med smukke lyse farver af pink, hvid og sort er denne dildo 24,5 cm lang med en diameter på 5,7 cm og er lavet af et kropssikkert medicinsk silikonemateriale. Men den vejer kun 735gr.

599,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 59 VIP point. Din kurv total 59 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 59,00 DKK.


Yderligere information

Kiotos Monstar Dildo Beast 56: En Vild Rejse i Nydelse Venter på Dig

Kiotos Monstar Dildo Beast 56 er en monsterdildo designet til at give dig en intens og tilfredsstillende oplevelse. Med sit unikke design, imponerende størrelse og kropssikkert materiale, er Beast 56 ikke bare et sexlegetøj, men en invitation til at udforske en verden af nydelse.

Oplev Et Monster af Fornøjelse

Er du klar til at skubbe grænserne og dykke dybere ind i en verden af nydelse? Kiotos Monstar Dildo Beast 56 er her for at tage dig med på en utrolig rejse. Med sin lyse farveeffekt og trendy design, vil denne monsterdildo ikke bare se fantastisk ud, men også føles fantastisk.

En Størrelse der Udfordrer

Beast 56 er ikke for de svage. Med en længde på 24,5 cm og diameter på 5,7 cm, er dette en dildo designet til dem, der tør at udforske nye dybder inden for monsterdildoer. Hver centimeter er skabt for at give dig en intens og tilfredsstillende oplevelse.

Unikt Design og Funktioner

Beast 56 skiller sig ud med sit unikke design og funktioner. De detaljerede konturer er skabt for at maksimere din stimulation og give en ekstra behagelig oplevelse, uanset om du bruger den vaginalt eller analt. Den brede base sikrer en sikker anvendelse, så du kan udforske med ro i sindet.

Sikker og Behagelig at Bruge

Beast 56 er lavet af medicinsk silikone, hvilket gør den både sikker og behagelig at bruge. Dette materiale er kendt for sin fleksibilitet og holdbarhed, så du kan være sikker på, at Beast 56 vil være med dig i mange eventyrlige år.

Dit Næste Skridt i SM Shop

Kiotos Monstar Dildo Beast 56 er mere end bare et sexlegetøj. Det er dit næste skridt i din rejse inden for SM-shop og monsterdildoer. Er du klar til at tage udfordringen op? Så har vi andre Dragondildo her!

SPECIFICATIONER

Diameter

5,7 cm

Længde 24,5 cm
Vægt 735 gr
Materiale medicinsk silicone
Farve Pink, hvid og sort.
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Kiotos Monstar Dildo Beast 56

    Kiotos Monstar Dildo Beast 56

    Med smukke lyse farver af pink, hvid og sort er denne dildo 24,5 cm lang med en diameter på 5,7 cm og er lavet af et kropssikkert medicinsk silikonemateriale. Men den vejer kun 735gr.

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør