Kiotos Monstar Dildo Beast 50

Producenter:

Kiotos Monstar Dildo Beast 50 er mere end bare et sexlegetøj. Det er din vej til nye højder af nydelse, pakket ind i et farverigt og trendy design.

1.599,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 159 VIP point. Din kurv total 159 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 159,00 DKK.


Yderligere information

Kiotos Monstar Dildo Beast 50: Dit Pas til Verdenen af Nydelse

Med Kiotos Monstar Dildo Beast 50 kan du tage skridtet ind i en verden fyldt med nydelse. Dette sexlegetøj er langt mere end blot et stykke silikone - det er en nøgle til at udforske dine dybeste fantasier. Med sit farverige design og behagelige egenskaber, vil denne dildo åbne døren til en verden af spændende erotiske oplevelser.

Farverig Elegance Og Trendy Design i Ét Produkt

Kiotos Monstar Dildo Beast 50 kombinerer elegant design med funktionalitet. Dens livlige farver og trendy design gør den til et iøjnefaldende tilbehør, mens dens ergonomiske form og komfortable materiale sikrer maksimal nydelse.

En Ny Æra Inden For Erotiske Oplevelser

Kiotos Monstar Dildo Beast 50 repræsenterer starten på en ny æra inden for erotiske oplevelser. Ved at kombinere farverig elegance og trendy design med kropssikker medicinsk silikone, har vi skabt en oplevelse, der udfordrer grænserne for erotisk leg. Uanset om du er ny inden for verdenen af dildoer, eller om du er en erfaren bruger, vil Kiotos dildo tage din oplevelse til det næste niveau.

Specifikationer

  • Produkt: Kiotos Monstar Dildo Beast 50
  • Materiale: Kropssikker Medicinsk Silikone
  • Farve: Orange, Hvid, Sort
  • Længde: 29.5 cm
  • Diameter: 6.5 cm
  • Indførbar længde: 23.5 cm

Så hvis du er klar til at tage skridtet ind i en verden fyldt med nye, spændende erotiske oplevelser, er vores Kiotos Monstar Dildo Beast 50 det perfekte valg for dig! Med sit farverige og trendy design, vil denne dildo åbne døren til en helt ny dimension af sensuel leg.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Kiotos Monstar Dildo Beast 50

    Kiotos Monstar Dildo Beast 50

    Kiotos Monstar Dildo Beast 50 er mere end bare et sexlegetøj. Det er din vej til nye højder af nydelse, pakket ind i et farverigt og trendy design.

    Skriv din produktanmeldelse