Kiotos Monstar Sleeve nr 12

Producenter:

Oplev det revolutionerende Kiotos Monstar Sleeve nr 12. Denne unikke penis sleeve er lavet af højkvalitets, kropssikker flydende silikone og garanterer en utrolig realistisk følelse, der vil tage din fornøjelse til nye højder.

429,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 42 VIP point. Din kurv total 42 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 42,00 DKK.


Yderligere information

Kiotos Monstar Sleeve nr 12: Dit første skridt ind i en verden af sensuel nydelse

Med Kiotos Monstar Sleeve nr 12 kan du slippe dit indre udyr løs og begive dig ud på en rejse med uovertruffen fornøjelse. Dette revolutionerende produkt er designet til at forvandle dine intime oplevelser til overvældende eventyr.

Luksus og Komfort

Udformet med omhu og sans for detaljer, er Monstar Sleeve lavet af førsteklasses kvalitet, kropssikker flydende silikone. Dette sleeve tilbyder en utrolig naturtro og realistisk følelse, der vil efterlade dig åndeløs. Monstar Sleeve Special Girth Edition har et blødt design, der sikrer en tætsiddende og sikker pasform, der komfortabelt omslutter din manddom for at give maksimal tilfredsstillelse.

Fleksibilitet og Tilpasning

Dens fleksible og strækbare egenskaber giver mulighed for nem påføring og passer til forskellige størrelser og former. Monstar Sleeve har et bredt ydre, der er specielt udviklet til at forstærke din omkredstykkelse. Din egen pik vil ligne en dyremonsterhane, når den er monteret, hvilket giver dig den ekstra tykkelse, din partner fortjener.

Unikke Funktioner og Nem Vedligeholdelse

Men det er ikke alt - Monstar Sleeve er også udstyret med en strategisk placeret ballstrecher-åbning i bunden, hvilket forbedrer din stimulation endnu mere. For ekstra bekvemmelighed er Monstar Sleeve let at rengøre og vedligeholde. Skyl den blot med varmt vand og mild sæbe efter hver brug, så er den klar til dit næste eventyr på ingen tid.

Uanset om du ønsker at pifte dine solo-sessioner op eller tilføje et spændende twist til dine intime møder med en partner, er Monstar Sleeve din billet til at blive et sandt monsterdyr i soveværelset. Oplev fornemmelser som aldrig før, og redefiner grænserne for fornøjelse med dette ekstraordinære penis-sleeve.

Specifikationsliste:

  • Materiale: Kropssikker silikone
  • Indvendig diameter: 32 mm
  • Udvendig diameter: 72 mm
  • Længde: 76 mm
  • Bredde: 72 mm
  • Let at rengøre og vedligeholde
  • Ideelt for nybegyndere inden for BDSM og monsterdildoer.
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Kiotos Monstar Sleeve nr 12

    Kiotos Monstar Sleeve nr 12

    Oplev det revolutionerende Kiotos Monstar Sleeve nr 12. Denne unikke penis sleeve er lavet af højkvalitets, kropssikker flydende silikone og garanterer en utrolig realistisk følelse, der vil tage din fornøjelse til nye højder.

    Skriv din produktanmeldelse