Kiotos Monstar Sleeve nr 13

Producenter:

Oplev det nye revolutionerende Monstar Sleeve nr 13. Dette silikone penis sleeve vil forvandle dine intime øjeblikke til uforglemmelige eventyr. Perfekt til nybegyndere inden for BDSM og monsterdildoer.

299,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 29 VIP point. Din kurv total 29 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 29,00 DKK.


Yderligere information

Kiotos Monstar Sleeve nr 13: Din Begynderguide til Sensuel Nydelse

Med Kiotos Monstar Sleeve nr 13 kan du begynde din rejse ind i en verden af uforlignelig fornøjelse. Dette banebrydende produkt er skabt til at transformere dine intime oplevelser til uforglemmelige eventyr.

Luksus og Komfort

Monstar Sleeve er omhyggeligt fremstillet af førsteklasses, kropssikker silikone. Dette sleeve leverer en utrolig livagtig følelse, der vil tage din ånde væk. Med sit bløde design sikrer Monstar Sleeve en komfortabel pasform, der omslutter dig for at give maksimal tilfredsstillelse.

Fleksibilitet og Tilpasning

Monstar Sleeve er fleksibel og strækbar for nem påføring og passer til forskellige størrelser. Med sit brede ydre design er det specielt udviklet til at forstærke din omkreds. Din egen penis vil få et monsteragtigt udseende, når det er påført, hvilket giver dig den ekstra tykkelse, du fortjener.

Unikke Funktioner og Nem Vedligeholdelse

Men det er ikke alt - Monstar Sleeve er også udstyret med en strategisk placeret ballstrecher-åbning i bunden, som intensiverer din stimulation endnu mere. For ekstra bekvemmelighed er Monstar Sleeve let at rengøre og vedligeholde. Skyl den blot med varmt vand og mild sæbe efter hver brug, så er den klar til dit næste eventyr på ingen tid.

Uanset om du ønsker at krydre dine solo-sessioner eller tilføje et spændende twist til dine intime møder med en partner, er Monstar Sleeve din billet til at blive en sand fornøjelsesmonster i soveværelset. Oplev fornemmelser som aldrig før, og skub grænserne for fornøjelse med dette ekstraordinære penis-sleeve.

Specifikationsliste:

  • Materiale: Kropssikker silikone
  • Indvendig diameter: 38 mm
  • Udvendig diameter: 65 mm
  • Længde: 73 mm
  • Bredde: 65 mm
  • Let at rengøre og vedligeholde
  • Perfekt for nybegyndere inden for BDSM og monsterdildoer.
  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Kiotos Monstar Sleeve nr 13

    Kiotos Monstar Sleeve nr 13

    Oplev det nye revolutionerende Monstar Sleeve nr 13. Dette silikone penis sleeve vil forvandle dine intime øjeblikke til uforglemmelige eventyr. Perfekt til nybegyndere inden for BDSM og monsterdildoer.

    Skriv din produktanmeldelse